OHMYGOSSIP – “Padjaklubi” nelja vahva ent täiesti erineva iseloomuga naisega – Maria (Katariina Ratasepp), Kristina (Kertu Moppel), Laura (Grete Klein) ja Miša´ga (Kristel Aaslaid) – liitus sel hooajal näitleja Piret Kalda tütar Amanda Hermiine Künnapas, kes Gretta rolliga on kiirelt vaatajad enda poole võlunud ning saatele värske ja põneva uue hingamise toonud.

Amanda Hermiine on silmipimestavalt kaunis 20-aastane näitlejanna. Tema roll on mängida 18-aastast Gretta´t ent neiu on nii värske ja hea väljanägemisega, et talle ei teeks raskust publik ära petta ning 12-aastast noorukest mängida. Ohmygossip uuris, milliseid muutusi roll “Padjaklubis” tema ellu on toonud ning kuidas ta oma hea väljanägemise eest hoolitseb.

Amanda Hermiine tunnistab, et osalemine telekomöödias on ta elu kõvasti muutnud, ent loomulikult vaid positiivses suunas. “Olen tutvunud paljude toredate ja huvitavate inimestega. Igapäevane elukorraldus on muutunud ning olen igasuguseid põnevaid pakkumisi saanud,” räägib Amanda Hermiine Ohmygossip.ee´le.

Kaunitar tunnistab, et hea väljanägemise ning kauni naha eest tuleb hoolitseda ning halvad harjumused teevad kiirelt nahale karuteene. “Kunagi oli mul halb harjumus meigiga magama minna. Mitte meelega, aga lihtsalt õhtul väsinuna olles mõnikord ununes ja ma ei võtnud seda nii tõsiselt. Nüüd olen ennast ümber harjutanud, sest üks hetk märkasin, kuidas see mu näonahale mõjus.”

Gretta rollis Amanda Hermiine, kes seriaalis tunneb erilist lähedust just blondi beibe rolli mängiva Lauraga, armastab ennast päris elus lille lüüa, vaatamata sellele, et telemeik tal suhteliselt tagasihoidlik on. “Kõige lemmikum asi, mida mulle  meikimise juures teha meeldib on “cateye”. Umbes 2 aastat tagasi tegin endale iga päev kassisilmad. Enam nii tihti ei viitsi teha, kuigi endiselt meeldib ennast üles lüüa.”

 

https://www.instagram.com/p/BERdk1KrR7k/?taken-by=amanda.hermiine

https://www.instagram.com/p/BGTuKZerR0X/?taken-by=amanda.hermiine

Avafoto: Amanda Hermiine Künnapas (Instagram/ @amanda.hermiine)