OHMYGOSSIP — “Ooperifantoomis” laulva Maria Listra ema Liivi tunnistas, et on tütrega hea sõbranna ning ühtlasi tema suurim kriitik. “Maria ütleb, et kõige suurem kriitik ongi ema. Kui on midagi mille eest ma olen valmis hõiskama “braavo”, on see ka seda väärt. Ma olen alati analüüsinud läbi kõik tema esitatu,” kirjeldas naine ETV saates “Ringvaade”.

Ta naeris, et on “Ooperifantoomi” näinud umbes 20 korda. “On olnud kordi, kus ma leian, et mõni koht vokaalselt oleks võinud olla avardatum,” tunnistas Listra, kes tõdes, et tema kriitika pole alati positiivne. Vanemuise “Ooperifantoomi” lavastaja on Georg Malvius, peaosades mängivad Koit Toome, Maria Listra või Hanna-Liina Võsa.

Täna tunnustati üle Eesti parimaid õpetajaid ning tunnustuse sai ka lasteaia Pääsusilm muusikaõpetaja ja omanimelise laulukooli omanik Liivi Listra. Listra ütles, et tema lastega käib kõik ainult läbi pai, kallistuse ja embuse. “Ma olen alati öelnud, et muusika on parim sõber ja minul on küll suu kõrva taga lipsus kogu aeg,” ütles Listra.

Avafoto: Maria Listra (Scanpix/ Margus Ansu)

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save