OHMYGOSSIP – Astroloog Villu Põldma räägib Ohmygossip.ee´le, milliseks kujuneb tähtede järgi nii sise- kui välispoliitika oktoobris, mis saab hetkel peaministritoolil istuvast Taavi Rõivasest ning millist kandidaati saadab edu presidendivalimistel.

Villu Põldma, milliseks kujuneb oktoobris maailma poliitika?
Maailma poliitikas läheb oktoobris sama ägedaks nagu Eesti sisepoliitika pärast ebaõnnestunud presidendivalimisi. Majandus on endiselt raskustes, sõjategevuse ja immigratsiooni tõttu. Oktoober toob muutusi nii pagulastega käitumise poliitikasse kui ka ägeneb sõjategevus sõjakolletes, sest Mars liitub sõjaplaneet Plutoga ja lisaks sellele jõuab ka halba aspekti Uraaniga.  Marsi ilmumine Kaljukitse märki ja liit Uraaniga annab ilmselt kõvemaid torme kõikjal maailmas.

Milline on oktoober 2016 Eestis?
Marsi , Jupiteri ja ka Uraani halb ühendus näitab, et Oktoober saab olema suurte segaduste ja tülide aeg Eesti parteide vahel ja parteides sisemiselt. Presidendivalimised nõuavad uusi seadusi ja oktoober ongi see kuu kus asjad tulevad tõsiselt vaidluste alla. Valitsuse kriis tuleb detsembris, senikaua asjad hauduvad. Oktoobris saab alguse ka Taavi Rõivase seisuse muutus.

Kas järgmiseks presidendiks saab Kersti Kaljulaid või Kristiina Ojuland?
Uued presidendikandidaadid on praegu veel teadmata. Eelistatud on need kandidaadid, kes on sündinud augusti või detsembri esimestel päevadel. Või ka isik, kes on sündinud märtsi viimastel päevadel.

Ei Kersti Kaljulaid ega ka Kristiina Oljuland. Ojuland langeb oma sünnipäevadega antud piiridesse, aga Kristiina Ojuland on selle piiri lähedal ja tema ametimuudatus on kohe tulemas. Kersti Kaljulaid on sellest piirist kaugemal. Kersti Kaljulaid omab paremat Saturni seisu ja ka Jupiter toetab teda. Parlamendis peaks ta saama ülekaalu, aga kas sellest võiduks piisab pole päris kindel.

Avafoto: Astroloog Villu Põldma (Scanpix/ Ants Liigus)