Tuntud Soome bändimees ei ole aastate jooksul ühelegi grupie lähenemiskatsele pehmenenud ja on kõik tagasi tõrjunud. Bänd on kogunud suurelt tuntust ka välismaades. Eriti on ta kanda kinnitanud Kesk-Euroopas, kus bändi laule on valitud nii Saksa Big Brotheri kui ka Berliini kergejõustiku MM-i hümniks.

Bändi pealaulja räägib, et on väga õnnelik bändi edu üle, aga tal on ka muid unistusi peale plaatide suure müüginumbri.

”Minu unistused on hoopis teisest valdkonnast. Kui on aeg alustada oma ülejäänud elu teistes valdkondades, siis on päris raske seda teha, kui sa oled paarsada päeva aastas välismaal. Selle tagajärjel kannatavad kõik inimsuhted. Ma loodan, et melu kestab edasi, kasvõi väiksemas mahus,” räägib Samu.

34-aastasel lauljal ei ole veel pereplaane. Samu on küll paljude naiste lemmik, aga ta ei lähe kohtingule iga kord kui kutsutakse.

”Minu arvates ei saa kohtingutel käia. Kui sa kohtingule lähed, siis sa arvad automaatselt, et sealt peaks midagi tulema. Inimestega on tore tutvuda ja koos aega veeta ja siis kui on selline tunne, et sul võivad selle inimese vastu tunded tekkida, siis võiks kohtingule minna. Mina saan sellest vähemalt nii aru, isegi kui ma varem eeskätt nii ei arvanud,” filosofeerib laulja.

Ei grupiedele! Samu on bändi grupiede osas võtnud väga range seisukoha.

”Mind ei huvita sellised asjad. Ma ei ole kunagi näiteks harrastanud seksi ühegi grupiega. See ei ole minu rida,” tunnistab Samu.

[ot-gallery url=”gallery/sunrise-avenue-samu-harber-ei-salli-grupiesid”]