Inga Kallberg, kes on tuntust kogunud tänu oma elukaaslasele Indrek Leiburile, räägib, et armastab hallist massist erineda. Riideid ostab ikka selliseid, mis oleks teistest erinevad ning kaunis naine ei pea paljuks suure osa palgast just riietele kulutada. “Värvilistes, naiselikes ja hästi istuvates riiietes tunnen end hästi – otsin tihiti asju, mida tänavapildis eriti ei näe, kas siis toonide või lõike kohapealt,” räägib Intsu-Inga Gossip.ee-le.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Mõlemat – oleneb täitsa päevast ja rahakotist.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva?

Natuke teen kodus trenni, jalutan või jooksen. Minu päevad on erinevad ja ühtseid asju, mis kindlasti kasulikud on, ei oskaksi välja tuua kohe. Kodus ikka koristan jne. ja kui on töö öösel, siis päeval magan, et õhtul oleks kergem töötada.

Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?

Laiskust võib-olla, et see öö ja päeva reziim on mõjunud tugevasti. Päeval ja vabadel päevadel tahaks palju magada ja sellega jäävad mõnikord päevad lühemaks kui vaja oleks.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?

Kunagi olid kõikvõimalikud ilusad topid ja peo pluusid, nüüd olen jakkide fänniks hakanud ja päikseprillid meeldivad, mida on alati vähe ja mida ostan tuju järgi.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?

Nüüd tööl käies kulutan ikka palju, ma arvan keskmiselt 3000 kr. Mõni kuu 0.- ja mõnikord 6000.-,  see on suhteline kõik. Emotsionaalseim ost oli viimati taaskord päikseprillid.

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal? Milliseid brände te eelistate?

Lemmikkauplus on E butiik näiteks, Naomis on ka päris ilusaid asju teinekord. Väga tihti meeldib shopata ka e-poodides, kus on kaup selgelt näha ja tihti leidub seal asju, mida Eesti masstoodangus harva näeb.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?

Värvilistes, naiselikes ja hästi istuvates riiietes – otsin tihiti asju, mida tänavapildis eriti ei näe, kas siis toonide või lõike kohapealt.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Sokid plätudega võiks kohe kindlasti ära jääda. Sobimatud toonid omavahel teevad ka silmale haiget või näiteks kas liiga suured või liiga väikesed riided on ka naljakad vaadata.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?

Kui ilma on, siis kindlasti soovitan minna sõpradega maale või loodusesse – grillida ja tunda mõnu heast seltskonnast ja värskest õhust – see kosutab minu meelest kõige paremini enesetunnet.

[ot-gallery url=”gallery/inga-kallberg-p%c3%a4ikseprille-on-mul-alati-liiga-v%c3%a4he”]