OHMYGOSSIP — Raadio 2 hommikusaates ütles Gert Zavatski, et reede on tema ja Jakobi arvates päev, mis peaks lunastama möödunud nädala. “Reedeti on kuri oht kogu päev nägu tehes mööda saata,” ütles Zavatski ja lisas, et nende eesmärgiks koos Jakob Rosinaga on tõsta reede tööviljakust.

Nali ning huumor ei saa Zavatsi sõnul saates olema aga kõige olulisem faktor. “Samas me aga ei välista, et nali võib sealt välja tulla,” kinnitas ta.

Jakob Rosin on raadioeetrisse kippunud juba alates lapsepõlvest ja väiksena tegi ta kodus kassettide peale lausa oma raadiosaateid. Selle ammuse soovi ajel õpib Jakob praegu ülikoolis ajakirjandust. “Ajakirjanduse alal töötan praegu ka tehnoloogiaportaali Geenius.ee kaasautorina ning löön kaasa erinevates projektides ja ettevõtmistes, alates Eesti Pimedate Liidu ajakirja kirjutamisega ja lõpetades Arvamusfestivali kommunikatsioonimeeskonna liikmeks olemisega,” kinnitas ta.

Gert Zavatski on pikalt nautinud pereisa rolli, kuid nüüd on aeg raadiotööks küps. “Olen just poolteist aastat kestnud lapsehoolduspuhkuselt naasnud jutuhimuline pereisa. Et mu ettevõtjapõlv filmistuudios Smoked Sparrow üha tõsisemat hoiakut nõuab, siis on reedehommikune äratajatöö väga heaks tasakaalupommiks,” ütles ta.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT