Alles eile sai Aila Dimilt kirja, kus mees palus tal lõpetada meedias nende ja Dimi mineviku musta pesu pesemise: ”Ma loodan, et see jama lõppeb kohe preagu, ma arvan, et see ei meeldi sulle ega ka mulle, sina selle tüli alustasd, tee sellele ka lõpp ja lase meil edasi minna oma eludega. Soovin sulle kõike paremat! Dimi” (vaata koopiat originaalkirjast artikli lõpus olevate piltide seast).

Sellest hoolimata tahab Aila, et kogu maailm teaks milline mees see Dimi tegelikult on. Aila rääkis südamelt ära nende tutvumisloo, kirjeldas nende suhteid saate eel, ajal ja pärast ning avalikustas politseilt saadud Dimi paturegistri.

“Me kohtusime 2009 aasta märtsis Marbellas ühel peol, pärast seda kutsus ta mind välja õhtusöögile ning nii sai alguse meie suhe. Ta rääksi mulle ka sellest saatest ning ütles, et tegu on ärilise projektiga ning palus mul mitte muretseda ja lisas, et ta ei tee midagi halba. Kuid ta ei küsinud kunagi minu arvamust ja kahjuks pole mul võimu kellegi otsuste üle,” räägib Aila Gossip.ee-le.

“Enne saate salvestust me läksime nädalaks lahku kuna ma sain teada, et ta elas Belgias mingi teise naisega, samuti olid nad koos ka Marbellas. Tegu on Dimi eksiga, kellega tal on 11-aastane poeg,” lisab Aila.  Gossip on olnud selle naisega kirjavahetuses, kus ta kinnitas, et neil on Dimiga poeg. Naise jutust oli aru saada, et Dimiga neil head suhted pole. Kuna naine soovib jääda anonüümskes ja kaitsta ennast ja oma poega, ei ole ta nõustunud pikemat kommnetaari andma.

“Kui Dimi selle suhte lõpetas ja palus selle naisel oma Marbella korterist lahkuda, asusime koos elama. Dimi tegi ka rasvaimu operatsiooni Marbellas, ma olin tema kõrval ja põetasin teda haiglas kuu aega – saatsin teda arstide juurde ja taastusravisse, tegin talle 3 korda päevas massaaaži, isegi toitsin teda,” kirjeldab Aila Gossip.ee-le nende tutvumise aega.

“Hiljem ta kutsus mind Belgiasse oma perega kohtuma, me veetsime seal pea 2 nädalat – mina, Dimi ja ta poeg, keda ta varjab. Kui me naasesime Marbellasse ütles Dimi, et peab töötama ning mina hoolitsesin ta poja eest, tegelikult nautis Dimi oma päevi päikesepaistel Ocean Clubis.”

“Juunis oli Dimil võimalus kohtuda minu poja ja vennaga, nad tulid Marbellasse meile külla. Dimi oli väga armukade, teda häiris isegi see, kui ma veetsin aeag oma pojaga.  Saate ajal ta helistas ja saaatis mulle iga päev maile ja 20. augustil 2009 aastal palus Dimi mind oma naiseks läbi Skype´i ning hiljem tegi abieluettepaneku ka silmast-silma, kui me Brasiilias minu kodus koos minu perega olime. Saate jooksul käis ta mul 2 korda Brasiilias külas,” paljastab Aila.

“Novembris me naasesime koos Belgiasse ning detsembris tuli ka minu poeg sinna. Me olime normaalne pere: mina, Dimi, minu poeg ja tema poeg. Kõik hakkas vaikselt viltu minema, kui saade jõudis Eestis eetrisse. Saadet vaadates ma nägin, et Dimi on palju valetanud ning ma hoiatasin teda, et varem või hiljem tuleb tõde välja. Dimi ise pole kunagi olnud mingi miljonär – me ju kõik teame, et ükski miljonär ei raiskaks oma aega, et televisiooni vahendusel naist leida. Dimi minevik koosneb paljudest naistest. Firmad, mis saates nimetati ei ole tegelikult tema omad, ta isegi tahtis ühte firmat minu niemle panna aga ma keeldusin, kuna ma ei võta osa ühestki pettusest.”

“Politsei arvab, et Dimi on vaene ja elab ühetoalises korteris Antwerpis, ta auto on arestitud politsei poolt ning ta peab regulaarselt käima politseis enda nägu näitamas,” räägib Aila Dimi tumedamast poolest.

“Veebruaris me kuulsime rasedusest ning olime taas õnnelikud. Me valmistusime abieluks, ta võttis mulle külla tulles isegi dokumendid kaasa ja pidime 20 päeva pärast abielluma, kuid siis selgus, et ta oli unustanud ühe dokumendi ning pulmad jäid selle ja ka tema valede tõttu ära. Dimi valetas kogu aeg, kui meie suhe välja tuli, valetas ta, et kohtus minuga pärast saate võtteid ning algul ta ju eitas ka minu rasedust. Siis nägin ma pilte tema teisest reisist Eestisse, Facebookis oli pilt temast koos tüdrukutega klubis ning siis ma mõistsin, et ta käitub siiani nagu vallaline mees,” räägib Aila Gossip.ee-le.

“Ma heitsin talle ette tema käitumist ning siis ta saatis mulle sms-i, et ta tahab lahku minna ning palus, et ma teeks abordi ning pakkus mulle raha. Järgmisel päeval saatis ta mulle maili vabandustega nagu tavaliselt. Dimi ütles, et aramstab mind ning ja naaseb Belgiasse. Ta eitas suhtlemist saates osalenud neidudega.”

Kui saade läbi sai, leppisid Aila ja Dimi siiski ära ja olid mõnda aeag koos õnnelikud ja ootasid oma tulevase lapse sündi. Kuid see õnn oli Aila jaoks üürike – nimelt ründas Dimi teda oma kodus ning Aila tuli pöörduda politseisse. Seal aga selgus, et Dimi on varemgi seadusega pahuksis olnud ning isegi aasta vangals veetnud. Samal õhtul kui Dimi Ailat ründas, saatis ta Ailale ka maili, kus ütles, et armastab teda ja nende tulevast last ning loodab, et Aila mõtleb ümber ja tuleb ikka tema juurde tagasi (vaata koopiat originaalkirjast artikli lõpus olevast galeriist).

“Narkootikumide omamine ja müümine, raha võltsimine, naiste solvamine, politsei solvamine, lisaks on ta veel halb isa ja mõni arvab veel, et ta on ingel, no kuulge,” on Aila hämmingus. “Ta ründas mind ja mitte ainult sõnadega – lõi mind näkku, poos mind, väänas mu käsi ja tiris mind juustest. See kõik on kirjas ka minu tunnistuses mille andsin politseis.”

“Ma pole hoor, ma pole seadusega pahuksis olnud, mul on puhas südametunnistus ning mul on oma väärikus! Tõestuseks on kasvõi see, et olen 5 aastat olnud sõjaväelene, olen oma elu elanud väärikalt ja teeninud oma raha palehigis töötades korralikul töökohal. Ma poleks iial arvanud, et Dimi võib nii kaugele minna, ta ütletas kõik piirdid ja ma annan ta kohtusse! Ma suhtlen Facebookis paljude võõrastega, kaasarvatud eestlastega, keda ma pole kunagi näinud ja kes mind toetavad. Ma tagastasin talle tema kingitused ja naasesin Brasiilaisse, sest ma pole loll, et elaksin koos sellise loomaga. Mu tütar sünnib ja ma palvetan iga päev, et Dimi loobuks oma vanemlikekst õigustest ning jätaks mind rahule. Ma ei taha temalt mitte midagi. Ei tema raha ega tema nime oma tütrele,” räägib Aila Gossip.ee-le.

“Ja teistele naistele, kes on elanud või elavad säärses situatsioonis, tahaksin öelda, et ärge nõustuge sellise käitumise ja eluga!”

[ot-gallery url=”gallery/mille-eest-dimi-aasta-aega-vanglas-oli-mis-suhe-on-tal-ailaga-mida-vastab-aila-roberta-k%c3%bcsimusele-kas-olete-tegelenud-prostitutsiooniga”]