Sel kevadel startis Kanal 2es uus ja menukas kodumaine seriaal “Ühikarotid”, mida on peetud ka Oskar Lutsu “Kevade” tänapäevakseks versiooniks ning mida on nimetatud vaese Eesti “Beverly Hills 90210´ks”. Sarja peategelasteks on seitse noort, kes on tulnud Eesti eri paigust Tallinnasse õppima ning, kes elavad kutsekooli ühikas.

Liina Vahter kehastab seriaalis iseteadlikku ja liidritüüpi Viktoriat (Vikat), igapäevaselt aga töötab neiu ametil, mida ta ka õpib – Liina on juuksur. Peale näitlemise, juuksuriameti ja õpingute on Liina hobideks muusika ja õmblemine. Gossip.ee uuris noorelt, tublilt ja andekalt Liinalt, kuidas ta sattus sarja “Ühikarotid”, millised on neiu varasemad kokkupuuted näitlemisega ning kuidas saab Liina läbi teiste sarja osalistega.

Kuidas sattusite seriaali „Ühikarotid“?
Mind kutsus castingule Tuuli Roosma isiklikult.

Millised emotsioonid teid valdasid, kui nägite esimest osa televiisorist?

Väga veider oli. Lausa kohutav. Mõte, et ma olen sadadele tuhandetele inimestele televiisoris kritiseerida või kiita oli jube küll.

Kas teie ja teie tegelastkuju Viktoria vahel saab tuua mingeid paralleele?
Me oleme mõelmad väga eneseteadlikud ning mõistusega. Lollustega kaasa ei lähe.

Kas suhtlete teiste osalistega ka vabal ajal?

Jah, Lauri ja Kirstiga saame superhästi läbi, aga kuna Kirsti elab Viljandis, siis nii tihti ei kohtu, aga telefonitsi räägime väga tihti.

Kui te peaksite valima juuksuri ja näitleja ameti vahel, siis mille te valiksite?
Oi. Hmm, see oleneb väga paljudest asjadest. Ma hetkel teeksin mõlemat väga suure rõõmuga. Valikut pole veel ette visatud. Eks paistab, kui peaks selline asi juhtuma.

Kui teil võtete, õpingute ja töö kõrvalt ka vaba aega jääb, siis kuidas seda sisustate?

Siin viimasel ajal olen hakanud õmblema. See mul lapsepõlve hobi, mis tänaseks oli küll soiku vajunud, aga olen selle taas leidnud. Mängin kitarri ja klaverit ka.

Võtted on väga väsitavad ja aega nõudvad, kas need on hakkanud segama ka teie eraelu?

Ei ole. Eraeluga on kõik väga hästi :)

Räägime teie isiklikest suhetest… Kas olete nö hõivatud?
Ma selle vastuse jätan lahtiseks. Aga nagu enne juba mainisin, siis eraelus on kõik super.

Kuidas tulete toime kuulsusega? Palju te loete, mida teie kohta kirjutatakse?
Ma enda kohta kirjutatut püüan ikka lugeda. Siiani pole ajakirjandus liiga teinud. No kuulsusega tulen toime vist hästi. Ma pole kitsi – väikestele fännidele saab tihtilugu tänaval autogramme jagatud.

[ot-gallery url=”gallery/%c3%bchikarottides-vikat-kehastav-liina-vahter-siiani-pole-mulle-ajakirjandus-veel-liiga-teinud”]