Kui alles hiljaaegu teatas skandaalitar, et tema ja Arto pulmad jäävad ära, siis nüüd annab ta Artole võimaluse kõik endale ära seletada.

Johanna vihastas, et Arto ei saabunud temaga kohtuma kokku lepitud ajaks.

”Olin juba vihane, kui ma tema endise kaasaga rääkisin ja kui ta veel ei tulnud õhtul Stockholmi nagu meil oli kokku lepitud. Ma ei saanud teda kätte terve päeva jooksul ja lõpuks saatis ta sõnumi, et ta just ärkas ja joob kohvi. See on väga ebaviisakas! Ma ei ole nii meeleheitel, et ma peaks sellist käitumist taluma!” pajatas Johanna Tukiainen.

Samas andis ta mõista, et on ikka veel armunud aga väga pettunud ja kurb, kuid soovib arutada need teemad oma kihlatu Artoga läbi. ”Kui ma saan Artoga rääkida, siis loodan, et asi selgineb. Ma ei anna Artole armu, kuid ma ei usu, et ma tahan nii kiiresti abielluda kui mul esialgselt plaanis oli. Suured pulmad on minu unistus, kuid ma tahaksin abielluda mehega, kelles ma saan kindel olla.”

Tänaseks on Johanna maha rahunenud ning koos Artoga anti  MTV3-ele intervjuu.

Arto räägib, et ta mäletab Johannat juba aastast 2008, kui too tegi Dolls-raames tööd Saariseläl. Ürituselt Johanna aga Artot ei mäleta. Uuesti kohtusid nende teed Lapimaal, kus Johanna viibis taaskord tööasjus.

”Kiindusin temasse kohe, kui ta laulma hakkas. Ühte laulu lauldes vaatas ta mulle terve aja silma. Ma olin sõnatu.”

Johannal on palju omadusi, mis Artole meeldivad. ”Mulle meeldib Johanna tema ilusa olemuse, sisemise- ja välimise ilu, intelligentsuse, vestlusoskuse, romantilisuse ja seksikuse pärast,” paljastab Arto.

Johanna arvab, et ta kiindus Artosse sellepärast, et neil oli väga pikk jutuajamine, mida Johanna ei olnud enam ammu kogenud. ”Ta on hea jutuga, nägus, tume ja romantiline mees,” rääkis Johanna.