Kui esialgu sujus lahutusega seonduv Tiger Woods´i ja Elin Nordegren´i vahel suhteliselt valutult, siis nüüd on paar taas tülitsema hakanud. Nimelt nõudis Tiger, et Elin kunagi ei nõustuks truudusetuseafäärist kirjutama või seda kommenteerima.
Nüüd nõuab Elin Nordegren Tiger Woods´ilt 9 miljardit krooni. Peale selle tahab ta saada laste hooldusõigust, kirjutab Chicago Sun Times.

Elin Nordegren ja Tiger Woods on juba mitu kuud lahutusadvokaatide juures käinud. Esialgu kirjutasid ameerika väljaanded, et läbirääkimised kulgesid ladusalt – paar oli nõus laste ühise hooldusõigusega ning mõlemad olid otsustanud lahutada võimalikult rahulikult, laste ees tülitsemata ning  nii, et mingeid detaile meediasse ei lekiks. Siis juhtus midagi. Selle nädala alguses lõpetasid nad omavahel rääkimise. Nädala lõpus sai avalikuks, et Elin nõuab abikaasalt 750 miljonit dollarit, mis on ligi 9 miljardit krooni. Samuti nõuab ta Sam´i ja Charlie ainuisikulist hooldusõigust, kirjutab ajaleht. Viimasel ajal on lapsed elanud isa juures pere endises ühises  majas kui Elin ringi on reisinud. Mitmes intervjuus on golfistaar rõhutanud, kui tähtis see tema jaoks on ja kui väga ta tahab oma lastega koos olla. Sellega konflikt veel ei piirdu. Allikate andmeil keeldub Elin alla kirjutamast “vaikmisklauslile”, mis keelaks tal kogu elu jooksul kirjutada juhutnust näiteks raamatut või siis anda intervjuusid seoses truudusetuseafääri või lahutusega.

Ameerika ajaleht kirjutab, et esialgu oli Elin´il plaanis Tiger´ile teine võimalus anda. Kui aga viimane otsustas golfirajale tagasi pöörduda kõigest viis kuud hijlem pärast perekonnatragöödiat, jõudis talle kohale, et mees ei kavatse sugugi jäägitult perele pühenduda nii nagu ta oli lubanud. “Elin hakkas omaenda elu üles ehitama ja võõrandus mehest kiiresti,” ütleb allikas portaalile Radaronline.

Esmaspäeval läks Elin suvekursustele ühes erakoolis Orlando´s. Kunagi oli tema unistuseks saada lastepsühholoogiks. Haridustee katkes kui ta kodumaa jättis ja tulevase abikaasa juurde kolis. Siin kodus Stockholmi  skärgård´is käivad aga suure hooga Elin´i uue suvemaja remonditööd.