Pärast seda kui Robert Pattinson reetis oma tüdruksõbra Kristen Stewart´i ja veetis öö “Gossip Girl” staari Leighton Meester´iga, läks Kristen reisile koos mehega, kelle vastu tal juba ammu tunded on olnud –  Taylor Lautner´iga. “Ma kirjeldaksin seda nii, et neil on suhe,” ütleb üks lähedane sõber.

Hiljuti teatasid “Twilight” saaga tähed Kristen Stewart (20) ja Robert Pattinson (23), et neil on suhe. Paar suhtles omavahel tihedalt ja Pattinson tutvustas Kristen´it isegi oma vanematele. Kuid õnn ei kestnud kaua. Eelmisel nädalal teatasid erinevad meediad,  et R-Patz veetis öö Leighton Meester´iga. Niipea kui uudis meedias ilmus, põgenes Stewart  Vancouver´isse koos teise “Twilight”-i  kolleegiga Taylor Lautner´iga (18). “Neil on äärmiselt lähedane suhe, ma kirjeldaksin seda nii, et neil on suhe,” ütleb üks Kristen´i lähedane sõber austraalia ajakirjale Famous.

Kristen ja Taylor pidid filmima mõned võtted “Twilight: Eclipse” jaoks ning tegid kõik, et kaotatud aega tasa teha. “Kristen helistas vahetpidamata Taylor´ile kui ta ise seal polnud. Ta nägi alati nii õnnelik välja ja naeris ja sosistas sageli kui telefoniga rääkis”, ütleb allikas ajalehele. Sama allikas väidab, et Kristen on juba pikemat aega tahtnud välja näidata oma tundeid Taylor´i vastu, kuid ei saanud seda teha, kartes  Pattinson´i tundeid riivata. Nüüd, kus R-Patz kohtub teiste tüdrukutega, ei takista teda enam miski oma stiilse kaasnäitlejaga koos olemast. “Ma suudaksin Taylor´i pärast ükskõik mida teha. Ma suudaksin tema pärast tappa,” on Kristen öelnud intervjuus ajakirjale Entertainment Weekly.