Kas ongi kogu rõõm ja armastus läbi? Soome skandaalitar Johanna Tukiainen  teatas, et pulmad, mille kuupäevgi oli paika pandud, jäävad ära. Samuti lükkab ta ümber väite, et ta on rase.

Johanna teatas, et tema  ja Arto pulmad jäävad ära, sest ta on pidanud kirjavahetust Arto endise kaasaga, kellel on mehe kohta häirivaid ülestunnistusi.

”Ma tegin abiellumise otsuse liiga uisa-päisa. Mul on seljataga raske suhe ja ma ei kannata, kui mu tulevasel mehel on teatud iseloomuomadusi, mis hukutasid mu eelmise suhte,” teatab Johanna ajakirjale Hymy.

Johanna on oma sõnadega ettevaatlik, kuid tunnistab, et on kuulnud Arto temperamendist, mis on põhjustanud probleeme  ning mitte ainult Arto eksiga, vaid ka tema lastega. ”Kirjutasin pikalt Arto eks-naisega. Ma usaldan teda. Lähedased inimesed võivad rääkida sulle alati kõike kõige paremat, aga tavaliselt teavad eksid väga hästi, milline mees tegelikult on,” räägib Johanna.

Johanna ei kõla pettunult, vaid pigem otsustavana. ”Arto pidi täna siia lendama ja me pidime talle vastu minema. Tema telefon on aga olnud kinni terve päeva. Nüüd, kui ma talt asja kohta aru pärisin, ütles ta, et just ärkas ja joob hommikukohvi,” ohkab Johanna.

Johanna eelmise suhte ajas just nimelt laiali see, et ta ei talunud vaimset ja füüsilist vägivalda, millega pidi teretuttav olema ka praegune kallim Arto.