Lindsay Lohan ei ilmunud kohale kohustuslikule kohtuarutelule Los Angelesis – selle asemel pidutses ta Cannes´is. Selle peale sai kohtunikul hing täis ja ta andis välja 23-aastase näitlejatari arreteerimiskäsu, keda nüüd ähvardab kuuekuune vanglakaristus.

Lindsay Lohan´i kohtusse ilmumine või mitteilmumine on kogu selle nädala olnud meedia huviorbiidis. Nimelt pidi ta neljapäeval kohtus viibima seoses purjus peaga sõidukijuhtimisega, mille eest teda varem süüdi oli mõistetud. Kuid Linday ei ilmunud välja. Ta jäi Cannes´i, kus teda mitmetel seltskonnapiltidel rõõmsalt pidutsemas võib näha. Kohtusse mitteilmumise ettekäändeks tõi näitlejatar selle, et talt oli pass ära varastatud ning selle tõttu ei jõudnud ta õigeks ajaks koju LA-sse. TMZ andmetel pole aga Lohan politseile passi kaotusest teatanud, samuti polnud ta broneerinud piletit kojusõiduks.

Kohtunik Marsha Revel ei lasknud ennast ümber veenda ning nüüd ähvardab Lindsay Lohan´it oht, et ta arreteeritakse niipea kui ta Ameerika pinnale astub. Kuid ta võib vabaks jääda ka 100 000 dollari suuruse kautsjoni vastu, tingimusel, et ta ei joo alkoholi, teeb korrapäraselt narkoteste ja kannab SKRAM´i, ehk siis aparaati, mida kanntakse ümber randme ning mis mõõdab alkoholi ja uimastite taset organismis, kirjutab People.

Lidsay Lohan peaks olema tagasi Los Angelesis täna, reedel.