Lahutuspaberitele on alla kirjutatud, asjad New Orleans´i kolimiseks pakitud, väikest adopteeritud poega maailmale tutvustatud – Sandra Bullock (45) on alustanud uut elu. “Ma olen õnnelik!” ütleb näitlejatar.

Viimased kuud on olnud Sandra Bullock´i parimad ja halvimad. Veebruaris peeti näitlejatari Oscari vääriliseks. Õnnelik Bullock tänas tänukõnes ka oma abikaasat Jesse James´i. Kümme päeva hiljem sai ta meedia vahendusel teada mehe kroonilisest truudusetusest. Kõige tipuks sai näitlejatar just sel ajal ka väikese poisi Louis´i emaks. Sellest teatas aprilli lõpus People: “Ta on täiuslik, ma ei oska teda mingil muul moel kirjeldada. Tundub nagu oleks ta alati olnud osa minu elust. Ma tunnen ennast väga õnnelikuna,” ütles Sandra Bullock.

Adopteerimist alustas paar koos juba neli aastat tagasi, lõpule viis selle Bullock üksinda. Pärast lahkuminekut Jesse James´ist varjas näitlejatar end poja sünnilinnas New Orleans´is ja sinna plaanib ta nüüd ka elama kolida eelmisel sajandivahetusel ehitatud majja. “New Orleans on Louis´i linn ja Sandra tahab, et ta tunneks seda üles kasvades läbi ja lõhki.”