OHMYGOSSIP — Ameerika näitlejanna Lindsay Lohani ja Egor Tarabasov´i suhe on läbi ning nüüd tulistab Lindsay välja kõik, mis tal mehe kohta öelda on. Lindsay sõnul lõi Egor teda nende suhte ajal korduvalt kuni selleni, et ta pidi oma sinikaid varjama hakkama, vahendab Elu24 TMZ-i. Lohan väitis ka, et ta toetas meest rahaliselt ja ostis isegi endale kihlasõrmuse ise.

See seletab, miks ta ka pärast lahkuminekut oma smaragdsõrmust kannab. Moskvast pärit Egori majanduslikud raskused on üllatavad, arvestades, et tema isa on jõukas Vene ärimees (Egori vanemad on Elena Tarabasova ja Dmitry Tarabasov – toim).

Lindsay märkis, et vägivalla tõttu muutus ta rohkem oma ema Dina sarnaseks. Dinal oli teatavasti Lindsay isa Michaeliga väga keeruline suhe. Lindsay rõhutas ka intervjuus, et ta soovib jätkuvalt Venemaa presidendi Vladimir Putiniga kohtuda. “Ta meeldib mulle väga, sest ta on äärmiselt järjekindel,” ütles Lindsay. Egor eitab Lindsay väiteid. Tema esindaja sõnul on Lindsay jutt täielik väljamõeldis ja Egor valmistub teda laimu eest kohtusse kaebama.

https://www.instagram.com/p/BKlFeXcAV-Y/?taken-by=egortarabasov

https://www.instagram.com/p/BKVjRrcgT9V/?taken-by=egortarabasov

Egor Tarabasov Lindsay Lohan
Foto: Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov (Scanpix/ Ian West/ TT NYHETSBYRÅN)

lindsaylo_David_Aguilera1-1
Foto: Lindsay Lohan (Scanpix /David Aguilera)

Allikas: Elu24.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT