OHMYGOSSIP — 11 aastat koos elatud elu, 6 last ja kaks aastat abielu. Näiliselt muinasjutuline paar Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutavad. Millised olid nende viimased pea tosinat kooselu aastat?

Joliel ja Pittil on kokku kuus last, kellest kolm bioloogilsed ja kolm adopteeritud. Üksteist aastat koos olnud paar on avalikkuse silmis paistnud kui ilusa abielu musternäidis. Nende armastuse lugu sai alguse filmi “Hr. ja pr. Smith” võtetel 2004. aasta suvel. See oli kahe näitleja esimene ühine projekt, mis muutis nende elu jäädavalt. Kui esimesed kuulujutud kahe näitleja vahelisest keemiast meedia vahendusel veergudele jõudsid, oli Pitt veel abielus Jennifer Anistoniga, vahendab Õhtuleht.


Brad Pitt ja Angelina Jolie 2005. aastal nende ühise filmi Mr. ja Mrs. Smith esilinastusel. Sellel hetkel ei olnud paar veel ametlikult koos, mehel oli veel pooleli lahutusprotsess näitleja Jennifer Anistoniga. Angelina lahutusest näitleja Billy Bob Thortoniga on möödas kaks aastat ja ta kasvatab üksinda kasulast Maddoxit. (Reuters / Scanpix)

brad_angelina_Anne-Christine_Poujoulat-1
Foto: Brad Pitt ja Angelina Jolie (Scanpix / Christine Poujoulat)

2005. Angelina Jolie adopteerib Etioopia päritolu tüdruku Zahara Marley. Sama aasta sügisel jõustub lõpuks Pitti ja Anistoni lahutus. Meediat jälgides jäi mulje, et tegemist oli väga rahumeelse protsessiga, sest üksteise suunal negatiivseid väljaütlemisi välja ei paistnud. Üha rohkem võib näha erinevates väljaannetes pilte ja videosi sellest, kuidas Pitt ja Jolie koos aega veedavad. Ühtegi kindlat väidet nende suhtest siiski ei kajastu.
2006. aasta talvel tunnistab Angelina Jolie väljaandele People, et kannab Pitti last, summutades sellega kõik mitteametlikud kahtlused küsimusele, kas nad ikka on paar?
2006. kevadel sünnib nende esimene ühine laps – Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Selleks ajaks on Pitt adopteerinud mõlemad Jolie kasulapsed.
2007. aasta suvel lapsendab paar Vietnami päritolu lapse, kes kannab nime Pax Thien.
2008. Jolie ja Pitti perre sündisid kaksikud. Poiss ja tüdruk sündisid Prantsusmaal – Nice’is.

angelina_ja_brad_VINCENT_KESSLER1-1

2009. – 2011. Paari elus ei toimu olulisi muutusi, kuid nad tunnistavad meedias mitmel korral, et nende lapsed tunnevad huvi, et millal vanemad abielluvad.
2012. aasta aprillis tunnistab paar väljaandele People, et nad kihlusid.
2013. aasta talvel laseb Jolie eemaldada mõlemad oma rinnad.
2014. augustis abiellub paar salaja Prantsusmaal. Kohal on vaid väike hulk külalisi ja nende kuus last, vahendab väljaanne TIMES.
2015. aasta talv. Angelina Jolie laseb vähi kartuses oma munasarjad eemaldada, vahendab New York Times.
2016. aasta septembris annab Angelina Jolie sisse lahutuspaberid, vahendab CNN.

New York Posti allika väitel on lahutusega seotud hoopis Piti uus film, kus ta mängib salaagenti. Nimelt pidavat ta saama liiga hästi läbi prantslannast kaasnäitleja Marion Cotillard Mole’ga. Väljaande People allikas samas ütleb, et näitlejannal pole midagi pistmist Pitti ja Jolie abielu lõhkumisega.

Avafoto: Brad Pitt ja Angelina Jolie (Scanpix / Vincent Kessler)

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT