Pärast nappi võitu laulusaates “Laulud Tähtedega” sai Lenna Kuurmaa lubada endale vaid üht puhkepäeva, kuna juba tänasest kuni neljapäevani osaleb ta Ivo Linna külalisena Pärnus, Tallinnas ja Tartus toimuvatel Ivo Linna & Boogie-Woogie Bigbandi kontsertidel “Tagasi tulevikku – elu rokib!”.

“Nii ta tõesti on – esmaspäeval puhkasin, tänasest liitun Ivo ja tema suurepärase bigbandiga,” ütles Lenna. “Ongi juba aeg, saan endale lõpuks uue partneri,” lisas ta muiates, vihjates võidukale TV3 kampaaniale ning Artur Talvikule.

Lenna tihe graafik jätkub ka pärast Ivo Linna põnevaid kontserte, sest juba selle nädala teises pooles tuleb tal järgmiseks esinemiseks ette võtta pikk teekond Shanghai maailmanäitusele.

Lenna esitab kontsertidel laule nii Ivo Linna repertuaarist kui Vanilla Ninja perioodist. Esmakordselt tuleb bigabandi seades ettekandele Eesti Laulu konkursil napilt Malcolm Lincolnile alla jäänud Vaiko Epliku laul “Rapunzel”, millele on teinud seade Siim Aimla.

Laval saadavad Ivo Linnat ja Lenna Kuurmaad spetsiaalselt nendeks kontsertideks sündinud 25-liikmeline Boogie-Woogie Bigband koos keelpillirühmaga Siim Aimla juhatusel. Bändi ankruteks on muusikud, kellega Ivo läbi käinud tulest, veest ja vasktorudest – Margus Kappel, Antti Kammiste.

Kontserdid toimuvad:
18. mail Pärnu Kontserdimajas
19. mail Nokia Kontserdimajas
20. mail Tartu Kontserdimajas

Kontsertide algus kõikjal kell 19:00. Piletid müügil Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides ning internetikeskkondades, samuti tund enne algust kohapeal.