OHMYGOSSIP — Tiit Maran töötab Tallinna Loomaaias alates 1983. aastast, algul vanemteadurina ning 1997. aastast teadussekretärina ning teadusliku liigikaitse labori juhatajana.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart märkis, et zooloog Tiit Maran on laialt tuntud oma teadustegevusega, kel on pikaaegne rahvusvaheline kogemus nii teadusorganisatsioonides kui ka administratiivses tegevuses ning töötanud loomaaias 33 aastat.

„Olen veendunud, et Tiit Maran on vääriliseks juhiks Eesti ainsale loomaaiale, jätkates ja arendades loomaaia teadus- ja liigikaitsealast tegevust ning loodus- ja keskkonnahariduse jagamist,“ ütles Kõlvart.

Tallinna loomaaia direktori vaba ametikoha täitmiseks kuulutas Tallinna kultuuriamet välja avaliku konkursi. Konkursikomisjoni väljavalitud kandidaat loobus ametisse asumisest ning seejärel kuulutas Tallinna kultuuriamet välja uue avaliku konkursi.

Kultuuriameti juhataja moodustati kuueliikmeline konkursikomisjon ning viimane lubas vestlusvooru viis kandidaati. Konkursikomisjoni teisipäevase otsusega osutus Tallinna loomaaia direktori ametikohale valituks Tiit Maran.

Linnavalitsuse korralduse alusel sõlmib Tallinna kultuuriameti juhataja loomaaia direktoriga töölepingu alates 24. oktoobrist

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT