Soome lauljanna Anna Puu räägib hilja-aegu võetud puhkusest ning miks ta tegi endale nii suure tatoveeringu.

”Käisime abikaasaga puhkusel Malaisias. Me olime saarel, kus oli ainult üks tee, rand ja enamus saarest oli kaetud vihmametsaga. See oli imeline! Me olime seal kaks ja pool nädalat. Me ei näinud seal mitte ühtegi teist soomlast ja siis ma saingi kõige paremini aru, et ma olen puhkusel,” räägib Anna.

Puhkus oli Annal viimane aeg akusid laadida enne plaadi väljalaskmist ja suvetuuri algust. Anna jääb sügisel lapsepuhkusele.

”Suvetuuridele ei ole vastast. Mulle meeldib suvel mööda Soomet reisida. Inimesed on alati rõõmsameelsed. Ja peale selle saab  käia sellistel festivalidel, millele muidu minna ei saa,” õhkab Anna.

Tatoveeringust räägib Anna nii palju, et tal ei olnud väga erilist mõtet, kui selleks ei saa lugeda seda, et ta tahtis endale seljapeale kunstiteost. Anna on endale kogu aeg suurt tatoveeringut tahtnud, aga ta polnud leidnud sobivat mõtet. Tatoveeringu lasi Anna teha endale juba sügisel. Ta leidis tatoveerija, kelle tööd talle meeldisid ja too oskas talle kirjeldada seda suurt linnu tatoveeringut nii, et Anna hakkas seda tahtma.

Varasemast ajast oli Annal seljal ka väike sisalik, mille uus tatoveering kinni kattis.  ”Ma tegin selle tatoveeringu kui sain kaheksateist. Sellises vanuses ei mõtle eriti palju sellele, et mida ja miks teha lasta.”