Skandaal jätkub – Dimiti Janssens lükkab ümber Aila Roberta Lopese väited nagu oleks ta oma viis kuud rasedat naist löönud. “Juhtus see, et mina kutsusin talle politsei, kuna ta läks hulluks,” väidab Unistuste printsessi saate kangelane Dimi Gossip.ee-le.

Küsisime “Unistuste Printsessi” saate staarilt, ärimees Dimitri Janssens´ilt, kuidas tema kommenteerib oma endise pruudi ja tulevase tütre ema juttu nagu olevat Dimi teda löönud ning, et mehel on kriminaalne minevik.

Dimit üllatas Aila jutt ning ta lükkas enamus väited ümber: “Aila suudab mind ikka iga päev üllatada, mul on temast väga kahju, ma püüdsin talle pakkuda parimat,” räägib Dimi.

Küsimusele, mis siis ikkagi juhtus, vastab Dimi: “Juhtus see, et mina kutsusin talle politsei kuna ta läks hulluks ja peksis mu televiisori puruks, loopides seda veinipudeliga ning lisaks viskat ta veel mind oma kingaga – tegi nii nagu tal kombeks on. Helistasin algul oma vennale, et ta temaga räägiks ja ta maha rahustaks aga Aila oli hetkega muutunud täiesti teiseks inimeseks ning mul ei jäänud muud üle, kui kutsuda politsei. Ma ootasin väljas, kuni politsei ta ära viis ning politsei soovitas mul Aila otsekoheselt tagasi Brasiiliasse saata.”

Dimi lisab nõutult: “Ma ei tea miks ta lühiksese aja jookusl on selliseks muutunud. Ma arvan, et kogu ta loo eesmärk on saada tähelepanu. Nagu te teate kirjutas ta kõigile saate ajal ja püüab seda teha ka nüüd.”

Seda fakti, et Aila sõimas Dimit kriminaaliks mees aga ümber ei lükka, kuigi proovib seda pehmemas valguses ning huumorilooris serveerida: “Ma ei olnud jah pühak noorena. Aga me kõik oleme teinud nooruses vigu või mis? Ma tean, et ma pole halb iniemne ja seda võib tõestada iga mu sõber,” vastas Dimi Gossip.ee-le.

Küsimusele aga, mis edasi, saime vägagi šokeeriva vastuse. Dimi teatas, et ta tuleb Eestisse oma naisele järele! Täpsemalt ütles ta nii: “Ma loodan, et saan teha showd edasi, sest tahan tulla püüdma oma Eesti tüdrukut. Ma arvan, et nüüd peab see juhtuma!”

Dimi usub, et nii pidigi minema ja Aila ei olnud talle ikka see õige. Aga keda Dimi silmas peab Eesti tüdruku all, kas kedagi saatest? Kas ta tuleb Maarjale järgi? Dimil on plaan juba sellel nädalavahetusel Eestisse tulla, et kõiki tervitada.