OHMYGOSSIP  – “Mustas luiges” Lily kehastamiseks pidi Mila Kunis tegema palju enamat, kui vaid enda teksti pähe õppimine. Lisaks kolmekuulisele treeningule, mille tulemusel suudab ta ekraanil tantsida nagu baleriin, pidi näitlejanna mitmeid kilosid kaotama.

Enda keha mõne rolli jaoks kohandamine ei ole Hollywoodis mitte midagi haruldast. Nii mehed kui naised on pidanud muutma enda toitumis- ja treenimisharjumusi, et näha filmirolli jaoks sobivad välja. Näiteks pidi Matthew McConaughey kaotama 17 kilogrammi, et mängida AIDSi-haiget meest “The Dallas Buyer’s Clubis”. Renee Zellweger pidi aga kaalus juurde võtma, et kehastada taas Bridget Jonesi filmis “Bridget Jones’s Baby”. Kuigi need on vaid üksikud näited, on palju lugusid Hollywoodi staaride kaalutõusudest ja -kaotustest.

„Ma ei näljutanud ennast,“ rääkis näitlejana Mila Kunis enda kaalukaotusest Howard Sternile. „Ma tegin seda nii tervislikult kui võimalik. Siiski ei soovita ma kunagi seda kellelegi.“ Filmi kallal töötamise ajal kaalus 162 sentimeetri pikkune Kunis kõigest 43 kilogrammi. Naine jõudis välja selleni, et ta sõi päevas ainult 1200 kalorit ja suitsetas palju. Näitlejanna sõnul polnud varem enda toitumist nii hoolikalt pidanud jälgima ning ka suitsetamise oli ta maha jätnud, mistõttu oli sellised muudatused tema jaoks lausa kohutavad.

Kuigi Mila Kunis võttis “Musta luige” jaoks kasutusele ekstreemsed meetmed, ei võitnud ta 2011. aastal Kuldgloobuste jagamisel parima naiskõrvalosatäitja auhinda. Sellest näitlejanna aga ei hoolinudki. Auhindade jagamise ajal ei tundnud Mila survet võita, vaid üritas lõbutseda nii palju kui võimalik. „Ma teadsin, et ma ei võida. See isegi ei tulnud mulle mõttesse. Selle asemel ma veetsin tõesti hästi aega,“ meenutab naine.

Allikas: hellogiggles.com
Foto: Instagram (@ashtonmila)