“Lõpptulemus Oslos ei ole meile nii oluline. Anda hea etendus on see, mille poole pürgime. Aga žüriid, kellel on muusikamaitset, hääletavad meie poolt!” teatas Robin Juhkental eile Eurovisioni lauluvõistluse kaameraproovile järgnenud pressikonverentsil veendunult.

Eesti tänavune Eurovisioni lauluvõistluse delegatsioon – Malcolm Lincolni laulja Robin Juhkental ja instrumentalist Madis Kubu, taustavokaalansambli Manpower 4 liikmed Jaanus Saago, Andrei Ozdoba, Mick Pedaja ja Kristjan Knight ning “Eesti laulu” korraldajad Heidy Purga ja Mart Normet – jõudis Norra pealinna laupäeva ennelõunal. Eile Eesti aja järgi kella 13–14.40 (Oslo jääb tund varasemasse ajavööndisse) oli esimene kaameraproov ja pressikonverents.

Eurovisioni lauluvõistluse kodulehel olevast lavaproovi videost näeb, et esitus sarnaneb “Eesti laulul” võidu toonud etteastega: liikumine on jäänud samaks ja lavašõu lõpetab Robin endiselt põlvili. Ent kui märtsis mängis ainus mittelaulja Madis basskitarri, siis nüüd on temast saanud pianist. Samuti on lihvitud riietust – kastanpruuni või ploompunase sametpintsaku kõrval on nüüd kõigil aksessuaariks siidsall (varem oli mõnel ka kikilips).

Järgnenud pressikonverentsil ütlesid noormehed, et jäid prooviga väga rahule. Neilt uuriti veel, kuidas sündis “Siren”, miks on Robini ja Madise bändi nimi Malcolm Lincoln, mis on nende lemmikud tänavustest võistluslugudest, milline on nende parim Eurovisioni lauluvõistlusega seonduv mälestus ja mida tähendaks pundile võit.

Pildigalerii: Indrek Galetin

[ot-gallery url=”gallery/robin-juhkental-l%c3%b5pptulemus-oslos-ei-ole-meile-nii-oluline”]