BB-Henna Kurhinen andis teada, et ta huul on katki sellepärast, et ta läks ühe naisega riidu.

Henna Kurhinen tähistas oma sünnipäeva ja aasta kestnud suhet oma mehe Antti Kurhinen’iga. Nad pidutsesid nädalavahetusel Helsingi ööklubides. Kogu öö möödus heas tujus. Varahommikul toimus aga midagi sellist, millest isegi Hennal pole selget mälestust.

”Ta hakkas meie suhet kritiseerima. Kritiseeris ka seda, et mis kuulsused me enda arust oleme. Hakkasin meid kaitsma. Sellest kujunes aga täielik käsikaklus. Tema ründas mind esimesena. Antti segas vahele ja ta sai sinika silma alla. Ma vigastasin ka seda naist, aga see oli kõigest enesekaitse,” räägib Henna MTV3’e uudistele.

Kuigi baarkaklus rikkus Kurhinenide tuju, jätkati oma aastapäeva tähistamist Vantaas. Juhtunu kohta on Hennal ka pealtnägijaid.

”Inimesed vaatasid ja kisendasid, et mida te õige teete. Me kõik olime juhtunust eriarvamustel, kui laupäeval seda meenutasime. Antti arvates ei olnud politseid vaja, kuigi olukord muutus ägedaks,” räägib Henna.

”Henna karjus, et kutsuge politsei, kuid see räägiti omavahel selgeks,” jätkab Antti.

”Me rääkisime omavahel ka juba telefonitsi. Ma helistasin sellele naisele, kuid ta enesetunne oli veel natuke halb,” räägib Henna.

 

[ot-gallery url=”gallery/s%c3%bcnnip%c3%a4eva-pidanud-big-brotheri-henna-kurhinen-l%c3%a4ks-baaris-kaklema”]