Alles kaks kuud tagasi teatasid Robert Pattinson ja Kristen Stewart, et nad on paar. Juba on aga R-Patz oma tüdruk-sõbra reetnud, veetes kuuma öö “Gossip Girl”-tähe Leighton Meester´iga ning neil paistab tõsi taga olevat. “Nad räägivad teineteisega peaegu iga päev,” ütleb asjasse pühendatud allikas.

Alates esimese “Twilight” filmi kinolinale jõudmisest on arutletud selle üle, kas Robert Pattinson (23) ja Kristen Stewart (20) on koos või mitte. Kaks kuud tagasi teatas Pattinson ajalehele The Sun: “Jah, me oleme koos. Kuid me teeme kõik, mis meie võimuses, et tähelepanu vältida.”

Siiani näib paar õnnelik olevat olnud. Hiljuti lendas Kristen Budapesti, et koos poiss-sõbraga, kes Ungaris uue filmi “Bel Ami” võtetel viibib, oma sünnipäeva tähistada. Seejärel sõideti ühisele reisile Londonisse, sest Pattinson tahtis Kristenit oma vanematele tutvustada.  Erinevate allikate sõnul oli see vaid aja küsimus, millal näitlejatar kihlasõrmust kandma saab hakata.

Nüüd jäi R-Patz meediale vahele Leighton Meester´iga, kes läks äsja lahku Sebastian Stan´ist, kes külalisesinejana menuseriaalis “Gossip Girl” osales. Tunnistajate sõnul läks Pattinson Leighton´i juurde koju ja lahkus sealt alles järgmisel päeval. “Rob hiilis hommikul välja ja istus kiiresti ootavasse autosse. Oli ilmne, et nad olid öö koos veetnud. Tal oli isegi üleöökott kaasas,” jutustab allikas ajakirjale Ok! Magazine. Üks näitlejatari sõbrannadest kinnitab, et romanss vastab tõele ja armunud helistavad teineteisele pea iga päev.

Samal ajal kui Pattinson Leighton´iga lôbutseb, on Kristen üksinda. Äsja nähti teda üksi Coachellafestivalil ning täiesti ilmselt pahas tujus.