Brad Pitt´i on palju aastaid peetud Hollywood´i kõige ilusamaks meesnäitlejaks, kuid viimasel ajal on ta märgatavalt vanemaks jäänud ning Angelina Jolie sunnib teda noa alla minema. “Brad ei ole Angelina´le enam atraktiivne,” kirjutab Veckans Nu.

Taaskord levivad kuuldused probleemidest Brad Pitt´i ja Angelina Jolie vahel. Alles hiljuti teatas üks endine turvamees, et Angelina sõimab sageli oma elukaaslast ilma mingi märgatava põhjuseta ja jätab ta seejärel koos kõigi kuue lapsega üksi. Nüüd on põhjuseks näitleja väljanägemine. “Angie ütles talle, et ta näeb välja nagu vrakk,” räägib allikas ajalehele National Enquirer.

Kuigi alles 46 aastane, näeb Pitt viimasel ajal kurnatud ja tunduvalt vanem välja. Põhjuseks öeldakse olevat see, et ta sageli ise lastega hakkama peab saama pärast seda kui Angelina oma raevuhoo on välja elanud. Peale selle püüab ta ka karjäärile pühenduda ja elab seetõtu pidevas stressis. “Selleks, et kõigega toime tulla, on Brad jooma hakanud ja läheb välja niipea kui see võimalikuk on,” ütleb allikas. Nüüd avalduvad stressirohke eluviisi ja pidutsemise märgid ka näitleja näos. “Esialgu ei tahtnud Angelina midagi öelda, kuid lõpuks ei suutnud ta vaikida. Ta ütles, et ta pole enam seesama stiilne mees, kellesse ta kunagi armus ning et ta näeb temas pigem sõpra kui armukest.  Angelina tahab, et Brad teeks näoiluoperatsiooni.”

Allikate andmeil pole iluoperatsioonid näitleja jaoks täiesti võõras teema. Mõned aastad tagasi olevat ta lasknud kortsudesse  Restylane´i süstida ning eemaldanud armi vasakul põsel. Hetkel varjab ta peaaegu kogu nägu pika habemega. “Angelina on selgitanud, et kui ta tahab tema jaoks jälle atraktiivseks muutuda, peab ta midagi drastilist ette võtma. Esialgu oli Brad sellest shokeeritud, kuid kursis oleva isiku andmetel kaalub ta siiski ühe või enama iluoperatsiooni tegemist. “Ta teeb ükskõik mida selle nimel et suhet päästa!”