Soome kuulsaim glamuuritar Johanna Tukiainen räägib oma blogis, kuidas tal on kavas minna mesinädalatele Hawaii´le tervelt kolmeks nädalaks!

Enda arust tööd tegama läinud Johanna elu muutus vaid paari päevaga, kui talle Lapimaal abieluettepannek tehti. Johanna kirjeldab, et ei pidanud kaks korda mõtlema, mida vastata ja on senini väga rahul oma spontaanse otsusega. Ometi ei ole Johannal kavas Lapimaale kolida. Tukiainen on seda juba oma kihlatuga arutanud. Johanna arvates on seal väga hea aeg-ajalt puhkamas käia ja võibolla ka pühasid veeta, aga päriselt Lapimaale kolida ta ei kavatse.

Johanna tulevane abikaasa Arto lubas Johannale, et ta võib pulmareisi sihtkoha ise valida. Nii siis võttiski Johanna kohe initsiatiivi enda kätte ja hakkas mesinädalate plaane hauduma.

“Mesinädalad võiksid olla kolm nädalat. Esimese nädala veedame Honolulus, teise nädala Mauil ja kolmanda nädala Kauail,” mõtiskleb Tukiainen oma blogis. Johannal on isegi hotellid välja vaadatud. Hawaiil tahab ta ööbida The Royal Hawaii Hotellis ja Mauil tahab ta ööbida Grand Mailea nimelises luksushotellis. Kauailt ei ole Johanna veel kohta vaadanud.

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-tahan-artoga-hawaii%c2%b4le-kolmeks-n%c3%a4dalaks-mesin%c3%a4dalatele-s%c3%b5ita”]