10. juunil esilinastub Tartu kinos Ekraan film, kus lööb agaralt kaasa ka strippar Marco Tasane. Filmi peategelane on aga Lisa-Lotte, tudengineiu, kellele Marco annab nõu striptiisi töös. Tasane lõi filmis kaasa tasuta: “Kahjuks Kultuurkapital filmile toetust ei andnud. Aga polegi vaja, saab ka ilma nendeta hakkama! Selle eest olin mina nõus tasuta osalema.”

“Mind paluti tõepoolest mõni kuu tagasi osalema ühes pooldokumentaalses filmis. See kajastab ühe tudengineiu elu, kes tahab saada strippariks ja kes valib minu nö õpetajaks,” pajatab Marco Tasane Elu24-le.

Filmi salvestused on Tasase sõnul sujunud hästi.  “On olnud päris lõbus. Tüdruk käis juba minuga koos ka esinemas nö suurel laval. Neiu nimi on Lisa-Lotte ja ta on väga kohusetruu. Tänaseks on tal minuga põhimõtteliselt juba võtted läbi. Ainult et veel oleks vaja üks jõusaali võte teha, sest ka see käib strippari elu juurde – väike kehaline aktiivsus tuleb alati kasuks. Minu jõusaalist anti filmimiseks kahjuks eitav vastus, kuigi seal on ennegi filmitud. See tähendab, et seal on  mind filmitud. Ise on lollid, sest nagunii külastatakse seda spordisaali vähe ja see oleks justkui neile väike reklaam ka. Täitsa ajuvaba! Nüüd otsimegi saali, kes oleks nõus selle filmimisega.”