Miss Soome 2008 Satu Tuomisto räägib ajalehele Seura, et tema sõprus-seltskonnas on alati leidunud rohkem mehi kui naisi. Vahel on ta sõpradega väljas käies seltskonnas lausa ainukene naine.

”Olen meeste arust hea sõber. Mulle on räägitud ka sellistest asjadest, millest tavaliselt ainult mehed omavahel räägivad,” paljastab Satu Tuomisto.

Meessõbrad on küsinud Satu’lt nõu ka suhete kohapealt. ”Ma saan meestega nii hästi jutu peale ilmselt sellepärast, et mul on nendega väga sarnane huumorisoon. Ma võiksin püüda olla armsam, itsitada ja rääkida armsatest asjadest, aga ma ei ole selline,” räägib ta.

Juba väiksena ei meeldinud talle kanda kleite ja ehteid. Ta mängis parema meelega õues oma vendadega. 18-aastaselt õppis Satu
vanemalt vennalt laskmist ja kala püüdmist. Osad tema exboyfriendid arvavad, et Satu näeb täna palju naiselikum välja kui aastate eest.

Kari Toivonen, kellega Satu juba aasta ühist kodu jagab arvab, et Satu on kõige kaunim ilma meigita. “Ma meeldin talle sellisena, nagu ma olen. Kuigi jah, vahel ta ütleb mulle, et ma peaksin vähem vanduma.”

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-2008-satu-tuomisto-mulle-on-r%c3%a4%c3%a4gitud-ka-sellistest-asjadest-millest-tavaliselt-ainult-mehed-omavahel-r%c3%a4%c3%a4givad”]