Maci ema, DanceActi rõõmsameelne tantsutreener, profijajalgrattur Jaan Kirsipuu elukaaslane ja võrratute tantsugeenidega Monika Tuvi saab õigepea taas emaks. “Praegu on nii palju vaba aega käes, et pean end jõuga tagasi hoidma, et ma sel teemal üle ei mõtleks ega pingutaks. Just beebiasjade ostmisel jne,” räägib Monika Gossip.ee-le.

Oled peagi sünnitamas oma teist last. Kuidas rasedus on kulgenud?
Rasedus on kulgenud normaalselt, ütleme nii. Algus oli raske ja ikka meeletult pikk tee tuleb käia, enne kui lõpuks tulemust näha saad. Mõtlesin, et ei jõua seda kunagi ära oodata, aga nüüd on see peagi käes.

Oled üks nendest tublidest ja hakkajatest noortest emadest, kes on terve raseduse vältel aktiivsed ja töised. Kui kauaks plaanid peale sünnitust koduseks jääda?
Olen alates mai kuust olnud “üleni rase” ja tööd/trenni mitte teinud v.a treeningud rasedatele. Loomulikult oleksin hea meelega täiega edasi rapsinud, aga kuna mu töö on selline, et paksu kõhuga ikka väga ei tee küll, siis olen sunnitud olema puhkusel. Ainus, mis olen veel saanud teha, on see, et saadan oma tragisid ja andekaid õpilasi esinema. Selles suhtes toimib kõik edasi ja töö seisma ei jää. Peale sünnitust ei kavatse ma kauaks koju lebama jääda, sest õnneks on mu töö just selline, et see vajab tegemist s.t et ennast treenima ja trenni tegema peaksin ju niikuinii. Tahtmist tantsida ja trenni teha on nii palju, et kui vaid saaks, oi ma siis tantsiks nii, et maa on must. Kindlasti alustan senisest väiksema mahuga ja teen niipalju kui beebi lubab. Hetkel ongi minu viimane missioon Saaremaa Sambafestival. Korraldan seal rongkäigu üldliikumise. Praegu teen liikumise ettevalmistusi nii, et lindistan kaameraga oma ideed ja mõtted, sest rasedana on tõsiselt haugi mälu, lihtsalt sekundi pärast ei mäleta enam midagi. Liikumise õpetamisel Saaremaal, juhendan ise niiöelda suuliselt ja mind abistavad kaks ClubFreestyle tantsijat, kellele olen siis eelnevalt asja selgeks teinud.

Sinu elukaaslane profijalgrattur Jaan Kirsipuu on pidevalt võistlustel. Kuidas olete jaganud elu Eesti ja välismaa vahel?
Mu elukaaslane osaleb hetkel Eestis toimuvatel võistlustel, seega käin tihti temaga kaasas.

Oled sa juba teadlik, kas sul sünnib poeg või tütar? Oled ehk juba ka nime välja valinud?

Oleme teadlikud lapse soost, aga sellest enne ei räägiks kui ta olemas on ja nimega on lood kehvasti, sest seda ei ole.

Sul on ka poeg Mac. Kuidas tema uue ilmakodaniku tulekusse suhtub?
Mac on nüüd juba harjunud selle ideega, aga alguses ta ei rõõmustanud.

Milliseid ümberkorraldusi olete kodus teinud?
Erilisi ümberkorraldusi pole pidanud tegema, küll aga väikeseid ettevalmistusi beebi saabumiseks. Praegu on nii palju vaba aega käes, et pean end jõuga tagasi hoidma, et ma sel teemal üle ei mõtleks ega pingutaks. Just beebiasjade ostmisel jne. Põnevus on nii suur ja tunne on nagu kõik toimuks esimest korda kuna mu laste vahe tuleb ikkagi 12 aastat ja see on väga pikk aeg.

Millega oma vaba-aega sisustad? Mis on sinu hobid peale tantsimise?
Vaba aega sisustan beebi ootamisega, leban ja ootan (naerdes- toim.). Ei, tegelikult liigun palju, käin rasedatele mõeldud vesiaeroobikas, loen erinevat pakutavat beebiteemalist kirjandust jne. Kõik minu hobid on sellised, millega kahjuks hetkel tegeleda ei saa (rulluisutamine, jalgrattasõit jne.)

Kes on sinu lemmiksprtlased ja lemmiktantsijad? Miks?
Otseselt lemmikuid, keda välja tuua ei ole.

Kui sa ei elaks Eestis, kus sulle siis meeldiks elada?
Ei oskagi niimoodi öelda, aga kindlasti kusagil, kus on soe.

Näed alati särav välja. Kui palju kulutad aega ja raha enda eest hoolitsemisele?
Kulutan enesele aega nii palju kui selleks vajalik. Olen lihtne ja loomulik, seega eriline eputis ma ei ole.

Mis oli sinu viimane iluost?
Viimane ost mu mäletamsitmööda olid kreemid, mida kulub pottide kaupa.

Elad praegu Tallinnas. Kas oled loomult rohkem linna- või maainimene? Kus näed ennast elamas -kümne aasta pärast?
Olen loomult rohkem linnainimene, talupidajat minust ei saa  ja kuna minu edasised tööd, tegemised on sellise iseloomuga, siis näen end ka kümne aasta pärast linnas elamas.

 

[ot-gallery url=”gallery/monika-tuvi-gossip-ee-le-peale-s%c3%bcnnitust-ei-kavatse-ma-kauaks-koju-lebama-j%c3%a4%c3%a4da”]