OHMYGOSSIP — Näitlejad Anti Reinthal ja Tiit Sukk on vastu võtnud väljakutse langetada oluliselt oma kehakaalu ning sellega koos vastavalt tulemustele annetada ka raha paljulapseliste perede huviringide heaks.

“Oli lihtsalt selline situatsioon, et järsku trepist üles minnes ja laua taga istudes avastasin, et ei ole enam konditsioon nii hea, kui võiks olla,” selgitas produtsent ja näitleja Anti Reinthal “Ringvaates”, kust kõik alguse sai. Kaalule minnes ja nähes seal numbrit 127, oli Reinthali sõnul selge, miks ta tulemused ei ole nii head, kui nad võiksid olla.

Sealt saigi alguse idee koostöös erinevate partneritega, kus seati eesmärgiks langetada teatud arv kilosid ning iga kaotatud kilo pealt annetada ka 20 eurot heategevuseks. Unibet lubas omalt poolt toetada sama summaga ehk kokku said paljulapselised pered huvitegevuste toetuseks 40 eurot iga kaotatud kilo pealt. Korrus3 treeneri Martin Plaseri käe all tuli esimesel kuu trenni teha suisa 4-5 tundi päevas.

Sarnase väljakutse vastu võtnud näitleja Tiit Sukk alustas 103 kg pealt. Nüüdseks on mees loobunud nisujahust ja kartulist ning kõnnib iga päev vähemalt tund aega. Kuumast ciabattast tunneb mees siiani puudust, kuid tunnistab, et tegelikult käis saiast ja pastast lahti saamine suhteliselt valutult. “Nädal aega pärast nisujahu välja viskamist, kadus telliskivitunne kõhust ära, mis oli jube mõnus tunne. Siit moraal – ei ole olemas õllekõhtu, on nisujahukõht,” naeris Sukk.

Sukk plaanis maha võtta 11 kg, kuid kindlaks määratud aja möödudes suutis kaotada 8 kg. Iga kaotamata jäänud kilo pealt peab Sukk kolmekordistama annetatava summa ehk maksma 60 eurot.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT