OHMYGOSSIP — Kuulujutud, et Cobain on tegelikult elus, said alguse Peruu muusiku Ramiro Saavedra video järel, kus mees esitas Nirvana hittlugu “Come As You Are”. Video laeti Youtube’i 2012. aastal, kuid hakkas äkitselt taas inimeste tähelepanu köitma, vahendas Huffington Post.

Saavedra esitus toimus telesaates “Yo Soy” (“I Am”), kus inimesed kehastuvad ümber teisteks artistideks ning inimesed hakkasid arutama laulja silmnähtava sarnasuse üle 27-aastaselt meie hulgast lahkunud Kurt Cobainiga.

Kuigi Saavedra kõlab tõesti väga sarnaselt Cobainiga, on see nende ainus sarnasus. Näiteks mängib peruulane kitarri parema käega, kuid Cobain oli vasakukäeline.

Kuulujutud levisid aga nii kaugele, et Daily Mail tegi sellest artikli ning Nirvana liikmed pidid olukorda selgitama sotsiaalmeedias. “Jah, Kurt on elus. Ta vajas lihtsalt aega, et õppida kitarri parema käega mängima,” tegid bändiliikmed iroonilise postituse.

Kurt Cobain suri 1994. aastal enesetapu tagajärjel. Pärast seda on fännid spekuleerinud, et tegu võis olla hoopis mõrvaga või on muusik elus siiani.


Allikas:
menu.err.ee

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT