Alles möödunud kuul rääkis tuntud Soome modell Anne-Mari Berg MTV3-ele oma suhtest Apocalyptica tšellolist Perttu Kivilaaksoga. Täna süüdistab ajakirjanik Annika Väisänen teda oma poissõbra Christian Palini ülelöömises.

Kuu aega tagasi rääkis Anne-Mari Berg MTV3-ele, et nad peavad Perttuga suhtest pausi. Põhjenduseks tõi Anne-Mari selle, et neil ei ole aega üksteise jaoks. “Me ei ole teineteist näinud pikka aega. Ma teadsin juba meie suhte alguses, et suhte hoidmine saab raske olema.”

Nüüdseks on paus aga möödas. Anne-Mari Berg on oma Twitterit uuendanud lausega: „Järelemõtlemis aeg on möödas.“

Praegu kimbutab aga Anne-Marit Annika nimeline ajakirjanik. Veebilehel Egorazz süüdistab Annika Väisänen Anne-Mari Bergi selles, et ta olla tema kallima üle löönud. Jutt käib X-Factoris tuntust kogunud Christian Palinist.

Anne-Mari Berg on selle probleemi lahendamiseks uuendanud taaskord oma Twitterit, kus ta ütleb järgmist: „ Ma palun sõbralikult, et Annika Väisanen jätaks mind ja minu lähedasi rahule. Ma ei ole varem sellisel tasemel piinamist ja mustamist kogenud. Mina EI OLE võtnud sinult ühtegi meest ega ka midagi muud. Lõpeta inimeste ahistamine. Kui sa tahad mulle midagi öelda, siis saada mulle e-mail. Ma ei  mõista sellist käitumist,“ kirjutas Berg.