Sellel aastal saates “Naabrist parem” osalev Kärt Teorein ennast suureks shoppajaks ei pea.  “Kui mul midagi vaja pole, siis ma poodi ei lähe,” räägib nooruke kaunitar Gossip.ee-le.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Olen pigem ratsionaalne ostja, kui mul midagi vaja pole, siis ma poodi ei lähe.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
Minu kõige kasulikum tegevus igal päeval on see, et tegelen enda koeraga ja veedan kvaliteetaega Keilas korterit remontides. Ega väga palju muud ei jõuagi teha, iluprotseduurid peavad ootama, millal mul rohkem aega on. Arvan, et olen välja juurinud magusa söömise, lihtsalt elu on nii kiireks läinud ja olen suutnud eemale hoida.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?
Mulle meeldivad viimasel ajal jalanõud, aga lihtsalt ei raatsi osta ja kodus on nii väike koridor, et sinna ei mahu kohe mitte midagi.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?

Riietele kulutan üsna vähe, sellel kuul on kulunud 699 krooni, oli vaja uusi teksasid. Selliseid pööraseid oste polegi ehk olnud, vähemalt ei meenu.

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal? Milliseid brände te eelistate?

Minu põhilised poed on Motel Paradise, Adidas Outlet, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Trendexpress, BonBon ja kindlasti on veel mõned poed, aga esimesel hetkel meenusid kohe need. Soomes on selline tore pood nagu Spirit Store ja ka Bianco Footwear, mida ma aeg-ajalt
külastan.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?

Arvatavasti teksad, T-särk ja vabaajajalatsid – selline tavaline komplekt.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Roosa pole päris minu värv, nii et sellist värvi riideid ei paneks põhimõtteliselt selga. Silma riivab see, kui mehed kannavad plätasid koos sokkidega, mis on kindlasti äärmiselt üles venitatud ja kui naised ei suuda enda stringe püksi mahutada.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?

Minu heaolu retsept on bashment, seal on hea muusika ja toredad inimesed. Muidugi aitab mind alati ka päike, mis laeb akusid, aga kahjuks pole ilusad ilmad veel eriti Tallinna kanti jõudnud.

[ot-gallery url=”gallery/naabrist-parem-k%c3%a4rt-teorein-mulle-ei-meeldi-kui-mehed-kannavad-pl%c3%a4tasid-koos-sokkidega-ja-naised-ei-suuda-stringe-p%c3%bcksi-%c3%a4ra-mahutada”]