“Mu elustandard ei luba enam ammu 30 000 krooniseid saapaid osta. Just sellepärast, et ma enam ei teeks selliseid asju,” räägib aastate eest realitisaates “Missid” tuntust kogunud Miss World Estonia Laura Kõrgemäe (24) Kroonikale.

“See oli see noor ja natukene rumal modell Laura, kes mõtles, et ta käib Itaalias, teenib õudselt raha ja siis on vaja ka selliseid kulutusi teha. Sellel ei ole tegelikult mingisugust mõtet – need saapad läksid mul väga kergesti katki. Lihtsalt tuli konts ära ja tagasi panna enam ei saanud. Ma sain nendega käia kuskil aasta. Ei oma tähtsust, kui palju asjad maksavad,” meenutab Laura.

“Noh, eks sai ikka nina püsti lükatud, aga kuna seal hinnasilti talla all ei olnud ja keegi otseselt ei teadnud, palju need maksid, siis ega ei saa seda nina ka väga kaua püsti hoida. Need on sellised noorusajal tehtud rumalused. Ostsin need saapad, kui olin 17. Ja ma ostsin need täiesti enda teenitud raha eest,” ütleb Laura, et lõi toona mõtlematult sirgeks iseenda teenitud raha.

“Raha eest, mis sain modellitööga. Oleks sel hetkel kuulanud vanemaid ja targemaid inimesi, võibolla oleks suutnud raha koguda ja kokku hoida – aga siis oli vaja kõik ära raisata muidugi. Siis oli hästi oluline see, et kui Itaaliast tagasi tulin, oli ka terve garderoob uus. Et siis kõik saaksid vaadata: issand kui uhke, Laural on uued asjad, kõik garderoob jälle uus!”

 

Refereeritud artikli täisteksti loe tänasest Kroonikast