Sel kevadel startis juba kolmandat korda menukas teleprojekt „Naabrist parem,“ kus neli paari peavad tegema tühjast korterkarbist sarja viimaseks osaks valmis kodu.

23-aastane Valgamaalt pärit Kärt Teorein ja 24-aastane Harjumaalt pärit Andrek Sikka on koos olnud pea neli aastat. Noortel on küll olemas juba oma pesa, kuid nende praegune korter on väike ja ahjuküttega ning neil on ka neljajalgne pereliige, sellepärast otsustasidki Kärt ja Andrek osaleda saates “Naabrist parem“. 

“Olime juba mõnda aega mõelnud kodu vahetuse peale ja kui nägime reklaami, siis mõtlesimegi, et see ongi meie võimalus,” räägib Kärt. Võistluskorteri plaanivad nad valmis ehitada kahekesi ning ehitus- ja remonditöid nad ei karda, kuna nende praegune kodu on samuti oma kätega ära remonditud ja nad on selle üle väga uhked. Gossip.ee uuris Kärdilt ja Andrekilt millega plaanivad nad konkurente “lüüa”.

Kuidas hindate oma kaasvõistlejaid, kes tunduvad tugevaimad konkurendid?
Kaasvõistlejad on kõik äärmiselt lõbusad ja toredad inimesed. Praegusel hetkel on tugevaimad konkurendid meie arvates Katri ja Siim, sest nad jõuavad oma asjadega alati õigeks ajaks valmis.

Kuidas proovite konkurentidest eristuda?

Eristume sellega, et mängime värvidega, ei koorma korterit mööbliga üle, vannituba ei plaadi üleni ja me ei kasuta põrandaliiste.

Olete öelnud, et teie kodu tuleb segatuna maakodu hubasusest ja klassikalise linnakodu stiilist. Kas teil on juba konkreetne nägemus olemas oma võistluskodust või te vaatate töö käigus, kuidas välja tuleb ja mis ideed tekivad?

Ideed olid kohe alguses olemas, lihtsalt alati ei saa kõike, millest unistad ja teatud valikud muutuvad töö käigus. Meil on olemas juba teatud üldine nägemus, et mis värvi tulevad seinad ja kuidas paigutame mööblit.

Saade toob kahtlemata kaasa endaga kuulsuse, kas ootate juba põnevusega, kuidas ajakirjanikud teilt intervjuusid paluvad ja fännid tänaval ära tunnevad või pigem loodate, et suurt tähelepanu saates osalemisega ei kaasne?

Eks pärast esimest saadet on kahjuks või õnneks meid juba ära tuntud tänaval. Andrekul on rastad ja ega neid kuidagi ära peita ei saa, ikka hakkab silma. Põhimõtteliselt ei tulnud me saatesse sellepärast, et kuulsaks saada, vaid ikka selleks, et unelmate kodu ehitada. Intervjuusid ei karda ja tänaval liikudes end küüru ei tõmba, kui tuntakse ära, siis mis seal ikka.

[ot-gallery url=”gallery/saate-%e2%80%9enaabrist-parem%e2%80%9c-osalised-k%c3%a4rt-teorein-ja-andrek-sikka-intervjuusid-me-ei-karda-ja-t%c3%a4naval-liikudes-end-k%c3%bc%c3%bcru-ei-t%c3%b5mba-kui-tuntakse-%c3%a4ra-siis-mis”]