OHMYGOSSIP – Teatrilaval saab kuulda lugusid tõsielust. Kaarina Leinose lavastatud püsietendus Loveletters toob Kanneltalo lavale tavaliste naiste päris armastuskirjad tuhande aasta jooksul – tekstisõnumid, päevikukatked ja ütlused armastuse kohta, vahendab Iltalehti.

„Minu elu kõige raskem armastuskogemus on seotud petmisega. Kogu suhe lagunes, kui sain teada, et minu omas voodis oli maganud võõras inimene. Siis pidin oma suhtumise armastusse ja paarisuhtesse täielikult ümber mõtestama,” räägib Soome seebiseriaalist Salatut elämät tuntud Hanna Kinnunen.

Kinnunen ja tema kolleeg Anu Palevaara panid nii enda kui teiste valusaimad ja ilusaimad armulood ühte patta ning tegid nendest tunnipikkuse etenduse. Samas üritavad nad leida vastust igavesele küsimusele. Mis on armastus?

Lisaks esimese armastuse ja nooruse meeleheite kajastamisele paneb näidend pikalt koos elanud paarid arutlema oma armusuhte olemuse üle. Kas armastus väheneb, kui saadakse vanemaks, või muudab ta lihtsalt oma vormi? Kas lahkuminek on ebaõnnestumine või loomulik asi armastuse juures?

Samas saab näha ka tantsija Virva Talose nüüdistantsuteost Under Construction, mis räägib hetkest, kus midagi ei ole veel ära otsustatud ning kõike võib veel teisiti teha. Laval saab näha tantsija Vera Tegelmani ning kirjanik Maria Peurat.

Loe lisaks:
Näitleja Sara Säkkinen: Mulle saadavad fännikirju tüdrukud, kes kannatavad üksinduse ja koolikiusamise all
OHMYGOSSIP – Salatut elämät sarjas Peppi rolli näitlev Sara Säkkinen saab fännikirju tüdrukutelt, keda kiusatakse koolis ning kes tunnevad üksindust. Sara ei osanud arvata, et sarjas osalemine võib teda kuulsusega sedavõrd üle külvata, kirjutab Metrolive.

Soome näitleja Sami Sarjula otsusta poole kohaga lauljaks hakata
OHMYGOSSIP – Sami Sarjula on Soome näitleja ning tuntud seriaalist “Salatut elämät”. Mees on otsustanud lisaks näitlemisele tegeleda ka rallispordiga ning plaani mahub ka laulmine. Sami kodulehekülje kaudu on võimalus meest ka esinema kutsuda, kirjutatab MTV3.fi.

“Salatut elämät” seriaali näitleja Jarmo Koski: Seebiseriaal andis ühe proua elule sisu tagasi
OHMYGOSSIP – Soome kodumaises seriaalis Salatut elämät Seppo Taalasmaa´d näitlev Jarmo Koski (60) ei naudi kuulsuse staatust. Ta ei saa ükski päev kõndida tänaval ilma, et ei tuldaks juurde autogramme küsima, kirjutab Metrolive.

Avafoto: Anu Palevaara, ekraanitõmmis