Peale kahe kontserdi jõudis Lady Gaga käia mitmetel luksuslikel õhtusöökidel ja pidutseda Stockholmi ööklubides kuni varajaste hommikutundideni. Nüüd teatab rootsi ajaleht Expressen, et ta ei olnud üksi. “Tema poiss on koos temaga. Nad näevad väga armunud välja,” ütleb allikas, kes pidutses koos artistiga Stockholmis ja kellega tal on ühiseid sõpru.

Sellest hetkest peale kui Lady Gaga Stockholmis maandus, on tema päevaplaan olnud pehmelt öeldes tihe. Nii reedel kui laupäeval esines ta publiku kõrvulukustava juubeldamise saatel viimase kohani väljamüüdud Globen´is. Pärast esinemisi sukeldus megastaar otsekohe Stockholmi ööellu.  Õhtu juhatasid sisse pikad luksuslikud õhtusöögid, milledele järgnes pidu klubides Collage ja Hell’s Kitchen, mis kestis hommikuni.

Expressen´i andmetel viibis tema kõrval eriline isik. Pühapäeva hommiku varajastel tundidel nähti neid tihedalt teineteise kõrval istumas Hell´s Kitchen´i VIP ruumis. Lady Gaga peas oli väidetava poiss-sõbra nokamüts. “See on tema poiss. Ta on temaga kogu aeg koos,” ütleb allikas, kes kogu Rootsi külastuse vältel artisti ja tema lähikondlaste seltskonnas viibis.

Vaatamata sellele, et Gaga karjäär on viimase aasta jooksul plahvatuslikult kulgenud, on tal õnnestunud oma eraelu salajas hoida. Eelmisel aastal täheldati 24 aastase lauljatari elus üht teist müstilist meesterahvast, keda kutsuti “Speedy“-ks kuid suhe purunes 2009 aasta juulis. Briti The Sun avaldas juba samal kuul uduse foto uuest blondist noormehest  ning sellest ajast saadik on meedia spekuleerinud selle üle, kas lahkumineku põhjuseks võis olla uus armastus. “Paistab, et neil on koos tore olla ja nad näevad väga armunud välja,” ütleb allikas.

Veel üks isik, kes koos Lady Gaga´ga nädalavahetusel aega veetis, on Elias Karroum, restorani Beirut Café ja ööklubi Collage omanik. Gaga külastas nii restorani kui ööklubi ning neil on ka mitmeid ühiseid tuttavaid, näiteks produtsent RedOne, kes samuti Rootsi visiidi ajal lauljatari kõrval viibis. “Lady Gaga on väga tagasihoidlik ja kahe jalaga maa peal. Tal on Stockholmis väga tore olnud – koos oma seltskonnaga,” ütleb ta.