OHMYGOSSIP — American Pie filmist nähtud näitleja Tara Reid (40) jäi Halloween´i ajal Los Angeleses fotograafide kaamerasilma ette lustakas kostüümis. Ent fänne on tabanud taas paanika – mis Tara´ga juhtunud on? Ta on veelgi kõhnem ja justkui pundunud ilmega.

Tara Reid´ist tehtud viimased fotod panevad hämmastuma, et mis küll juhtunud on? Eriti kleenukeseks jäänud Reid torkab silma punnitava kõhu ja paistes ilmega. Võrreldes eelmisel aastal tehtud fotodega, on vahe suur. Naise fännid on Instagrami fotode põhjal juba ammu alustanud jutte söömishäiretest, aga Reid on üritanud neid jutte ümber lükata. Reid on aastate vältel lasknud end mitmeti kirurgiliselt korrigeerida. Aastal 2004 lasi ta paigaldada silikoonrinnad ja pinguldas kõhupiirkonda. Lõikused läksid untsu – kõhupiirkond sai rikutud ja ka rinnad ei tulnud välja päris sellised nagu naine oli soovinud. Reid vältis seejärel pikalt avalikkuses nappides riietes olemist. Aastal 2007 läks ta uuesti kirurgilauale, et parandada varem untsu läinud lõikusi. Naisel on olnud aastate vältel probleeme ennast hävitava eluviisiga ning ta on käinud ka võõrutusravil. Staari anoreksia teemalisi kuulujutte on sosistatud juba aastaid.

Loe lisaks:
Tara Reid on oma alakaalulise kehaga väga rahul
Tara Reid on võidelnud oma kehakaaluga ajast, mil Los Angelese filmitööstus kaotas ta vastu huvi. Aastast 2006 hakkas Tara end näljutama, käis erinevatel operatsioonidel ning püüdis ka trenni teha.

Tara Reid’i abielu oli bluff
See oli suve kiirromanss. 24 tunni jooksul teatas Tara Reid Twitteris nii oma kihlusest kui abiellumisest Zack Kehayov’iga.

Tara Reid kihlus ja abiellus samal päeval
Kui Tara Reid (35) midagi ette võtab, siis põhjalikult ja kiiresti. Sel nädalavahetusel Kreekas puhkusereisil olles kihlus ta oma taanlasest poiss-sõbra, ärimees Michael Lilleund’iga. Vaid paar tundi hiljem oli paar juba abielus.

Drastiline kõhnumine tõi Tara Reidile karjääri tagasi
Los Angelese peotüdruk Tara Reid, kes on meile peamiselt tuntud filmidest “American Pie” ja “My Boss´s Doughter” oli pea kaks aastat töötu kuna võttis kaalus tugevalt juurde.