OHMYGOSSIP – Itaalias asuv Genua on ehitatud merest tõusvatele järskudele kaljudele, mis teeb linnas ringi liikumise tõeliselt vaevaliseks. Ühest kohast teise kulgemise teeb aga märgatavalt lihtsamaks ebatavaline lift!

Youtube’i kasutaja Tom Scott’i sarja Amazing Places videos tutvustatakse rannikul asuva linna lifti nimega Ascensore Castello d’Albertis-Montegalletto. Künka ülaosas asuvasse lossi viiv lift liigub nii piki- kui püstsuunas.

Videos paljastatakse, kuidas selline eripärane asi praktikas toimib. Pikisuunas edasi liikuv lift on eriline vagun, mis läheb püstsuunas kulgemiseks suurema lifti sisse. Nõnda ei pea reisijad reisimise vahepeal lifti vahetama.

Loe ka:

Annely Peebo tutvus elukaaslasega liftis
OHMYGOSSIP — Ooperilaulja Annely Peebo ütleb oma kinnisvaraärimehest elukaaslase ning poegade Leon Tristani ja Lauri Lennoxi isa Saschaga tutvumise kohta “üsna šarmitu lugu”, sest too ei saabunudki valgel hobusel, vaid… liftiga.

9 suurepärast põhjust, miks külastada Itaaliat
OHMYGOSSIP – Itaalia on üks Euroopa pärleid, mida on raske mitte armastada. Aurinko toob välja kümme põhjust, miks tasub külastada seda erilist riiki.

Kristiina Kalberg: Minu suvekodu — imeline Santa Margherita Ligure Itaalias! Galerii!
OHMYGOSSIP – Seekord pakun teile vaatamiseks pildialbumit oma pisikesest mini puhkusest suvekodus — Santa Margherita Ligures. Kohast, kus on ilu nii silmale kui meelele! Oliivipuude, palmide ja mägede vahel paiknev linnake, mida külastades tundub olevat paradiisis!