OHMYGOSSIP — Brasiilias Rio de Janeiros algavad peagi suveolümpiamängud ja suurlinn vallutatakse turistide poolt. Olümpia rõõmustab ka kurjategijaid, sest neile tähendavad turistide hordid „palgapäeva”. Turistide röövimised on nimelt Brasiilias tavalised ja seda isegi päise päeva ajal ning käidavatel tänavatel.

Juuresoleval videol on näha, kuidas ühes kohas pandi toime 27 röövi, vargust või selle katset. Vargus muutub rööviks, kui inimese elu või tervis on ohustatud, ja selles videos on mitu sarnast juhtumit.

Video põhjal ei ole Brasiilias mõtet kanda kaelas, kõrvades, randmel või käes mingisugust väärteset või isegi mobiiltelefoni. Pättidele on eriti meele järele just kaelaehted. Ka raha ja krediitkaarte on soovitatav hoida riiete all või erinevates taskutes. Selja- või käekotis ei tohi kanda midagi väärtuslikku. Loomulikult tuleks ära teha ka reisikindlustus ja alkoholiga ei maksa liialdada.

Loe lisaks:

Eluohtlik fototrend Brasiilias – surmajuhtum vaid aja küsimus +FOTOD!
OHMYGOSSIP — Brasiilia Rio de Janeiro on alati olnud soositud puhkusreisipaik. Seal on imelised liivarannad, vilgas ööelu, maitsev toit ning populaarsed matkarajad pakuvad turistidele hingematvaid vaateid, vahendab Huffington Post.

Õudne lugu! 14-aastane Brasiilia tüdruk viidi vägistamiseks meeste vanglasse
OHMYGOSSIP — Brasiiliat šokeerib juhtum, kus 14-aastane tüdruk viidi meeste vanglasse, kus teda korduvalt vägistati. Laupäeva hommikul põgenema pääsenud tüdruk ütles, et teda hoiti neli päeva kinni Heleno Pragose vanglas riigi põhjaosa Pará osariigis.

Lionel Messi jäeti Argentina koondisest välja ning Rio olümpiamängudel ei osale
OHMYGOSSIP – Argentina jalgpallikoondise peatreener Gerardo Martino teatas hiljuti, et nende meeskonna superstaar Lionel Messi (28) osaleb suvel Copa Americal, kuid ei löö augustis kaasa Rio olümpiamängudel. Messi ise pole aga treeneri otsusega rahul, vahendab Eurosport.

Avafoto: Youtube