Kas kuulsuste kodud on alati sama kaunid kui nad ise punasel vaibal seistes?  Mis on nende kummalised ja vähemkummalised harjumused? Sellest jutustavad nende heaks töötavad inimesed.

Brad Pitt´i ja Angelina Jolie kodus on kohutavalt räpane. Kuue lapse vanemad lasevad toidul väljas seista ja pahaks minna. “Kõikjal vedelevad pizzakarbid ja seinad on juustepleegitamisvahendit täis. Nende kodu on jäle,” ütleb allikas, kes on paari kodus töötanud. Samuti kaebavad koduabilised selle üle, et vanemad pojad Maddox ja Pax armastavad mängida hambapastasõda oma nooremate õdede Zahara  ja Shilo´ga. Sellest jäävad aga hambapastajäljed vannitoa seintele, peeglitele ja põrandale. Angelina Jolie sellest ei hooli: “Ta tahab, et nad võiksid oma loomingulisust väljendada, nagu näiteks kriitidega tapeedi peale joonistada.” Brangelina palgal olevate töötajate meelest on kõige hullem Brad Pitt ise, sest ta jätab põrandale kõik alates mustadest aluspükstest, pintslitest, kaameratest ja ajalehtedest-ajakirjadest.”Ta on laisk,” ütleb allikas ajakirjale Star.

Pitt´i ja Jolie täielikeks vastanditeks on abielupaar Jay-Z ja Beyoncé. Mõlemad on täiuslikkuse taotlejad, kes ülepäeva soovivad oma korterisse Manhattan´il värskeid liiliaid ja orhideesid. “Kõikjal on väljas puuviljad ja kallis shokolaad. Kui nad söövad, siis kasutavad vaid kõige kallimat portselani,” jutustavad neile töötavad isikud.

Christina Aguilera kodus on au sees erinevad kostüümid. Nimelt armastavat lauljatar enda ja abikaasa Jordan Bratman´i sekselu elavdamiseks kanda erinevaid kostüüme, vormirõivaid ja pesu.

Jennifer Aniston elab oma kodus põhimõttel “mida vähem riideid, seda parem”. Allika andmetel, kes end tema igapäevaste tegemistega kursis väidab olevat, käib näitlejatar oma abiliste ees kodus poolpaljalt ringi: “Jen näeb oma kehaga palju vaeva ja talle meeldib seda demonstreerida. Ta käib ringi vaid aluspükste ja rinnahoidjaga või siis läbipaistva topi või minimaalsete bikiinidega.”

Seda ei saaks aga kunagi juhtuda Tom Cruis´i ja Katie Holmes´i kodus. Kogu nende elu toimub ajakirja andmetel reeglite järgi. “Tom on väga nõudlik puhtuse suhtes, kaasa-arvatud oma privaatses jõusaalis. Isegi Katie ei tohi masinaid kasutada.” Mis puutub paari tütresse Suri´sse, siis tohib ainult spetsiaalselt väljavalitud lapsehoidja teda sülle võtta.”