Eile selgus selle kevade ühe kõmuliseima reality-show „Unistuste Printsess“ võitja. Saates osales kokku üheksa neidu: Maarja K., Maris Altma, Kristel Sepp, Marina P., Natalja Sutormina, Agnes Taro, Liis Mägi ja Julia Morozova ning üks osaline, kes saabus saatesse jokkerina- Katrin Leetmaa.

Kõik üheksa printsessi võistlesid Belgia ärimees Dimitri Janssensi (34) südame eest, finaalhetiluses osalesid Maarja K. (19) ja Kristel Sepp (26) ning Dimi valis oma unistuste printsessiks 19-aastase Maarja. Gossip.ee uuris Maarjalt, kas võit tuli talle ootamatult ning millised on nende suhted Dimiga nüüd, kui saade on läbi.

“Minu võit tegelikult tuli üpris ootamatult,” räägib võitja Maarja, et polnud oma finaalsaate võidus sugugi kindel. Samas lisab kaunitar, et otseeetris võis ta juba rahulikuma südamega olla, sest saates Dimilt kõrvarõngad saanud Maarja sai lisaks hinnalisele kingitusele veel vihje, et võib finaalis mureta olla. “Päev enne finaali andis Dimitri mulle mõista, et mina võin osutuda tema väljavalituks,” räägib Maarja Gossip.ee-le.

Praegu ootab Dimitri oma esiklast. Elu võttis ohjad enda kätte ning Dimi südame eest võitles lisaks printsessidele ka endine kallim Aila. Temperamentne naine ei jätnud tegemata ega proovimata ühtegi võimalust, et kõigile teada anda, et “Dimi on tema!” Kes väga püüab, seda saadab ka edu – täna on Dimi ja Aila rõõmsalt koos ning saavad peagi pisitütre. Printsesside jaoks on Dimil aina vähem aega. Hetkel koos Markko Pokk´iga elav Maarja räägib samuti, et vaatamata saate võidule ning peale seda jahenevale armuloole jäädi sõpradeks ning et kui algul suheldi tihedamalt, siis täna suheldakse harvemini: “Dimitriga hetkel me suhtleme vähem kui varem aga ma võin öelda, et me jäime sõpradeks,” räägib Maarja Gossip.ee-le.

Saates osalemist noor realitistaar ei kahetse. “Selles saates osalemine õpetas mulle nii mõndagi ning tänu sellele leidsin endale väga palju häid sõpru,” loeb Maarja ette saate plussid ning lisab, et ka tähelepanu, mis talle pööratakse on positiivne. “Ma võin öelda, et väga palju tähelepanu ma tänaval ei saa aga klubides tuntakse mind küll ära. Tagasiside on ainult positiivne.”

“Ei, ma ei kahetse mitte midagi,” rõhutab saate võitja veelkord: “Ma tegin seal jah palju rumalaid otsuseid ning ei käitunud kõige õigemalt aga ma elasin hetkes ning nautisin.”