Saate “Väljalend” üks särtsakaid saaejuhte, Kertu Jukkum, rääbib Gossip.ee-le, et hindab omapära ja mugavust ning ei usu, et on olemas rõivaid, mida kanda ei kannata. “Carmen Kass on öeldnud, et kõik on moes ja mulle meeldib see mõtteviis. Hindan erinevat ja erilist, isegi kui see moekriitikute poolt moeapsuks tituleeritud saab,” räägib särav ja sportlik Kertu.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Kindlasti olen ratsionaalne ostja sattudes poodi vaid juhul, kui midagi  väga vaja on. Siiski, mõned aastad tagasi Ameerikas elades läksin sealse asjade kultusega iseeneslikult kaasa ja shoppasin tihti meelelahutuseks või siis shoppamise enda pärast.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?

Päevad on kasulikke tegemisi täis! Sport kuulub kindlasti minu elustiili juurde, sest sellest ammutan positiivset energiat. Viimasel ajal seda enam, et plaanin läbida Pühajärvel toimuva pooltriatloni TriStar111 Estonia.

Kas see just halb harjumus on, kuid kipun liiga hilja magama minema ja nii jääb uneaeg tihti lühikeseks.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?

Headest raamatutest ning CD-plaatidest ei suuda ma kunagi ükskõikselt mööduda.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige
n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?

Pole kunagi selle peale tulnud, et arvutada rõivastele kuluv summa kokku, sestap pole aimugi, milline võiks olla keskmine kulu. Pööraseid  oste on ikka ette tulnud, näiteks ühed maailma ilusaimad kingad, mida ebamugavuse tõttu kunagi kanda ei saa. Või mullivee masin, mida pidasin ühel hetkel väga vajalikuks ja praeguse seisuga pole vähemalt viimase poolaasta jooksul seda kordagi kasutanud.

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal? Milliseid brände te eelistate?
Ma ei pea brändidest lugu. Kui aus olla, siis mul on lausa allergia kõiksuguste Guesside, D&G-de ning Guccide vastu. Pigem hindan omapära,  mugavust ning stiili. Aeg-ajalt armastan isegi pisut crazy-likku või eriti silmatorkavat looki, mis meeleolule vastav.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?

Teksapükstes ja T-särgis ning ka suvises kleidis tunnen end alati mugavalt. Vahel veedan aga terve päeva pidžaamas ja siis on just see
maailma mugavaim.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Carmen Kass on öeldnud, et kõik on moes ja mulle meeldib see mõtteviis. Hindan erinevat ja erilist, isegi kui see moekriitikute poolt moeapsuks tituleeritud saab. Vaatan nn erilistele tüüpidele tihti tänaval järele. Seega ei julge ma nimetada ühtki asja, mida ma kindlasti ei kannaks.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?
See kõlab klišeena, kuid soovitan aktiivset eluviisi, sest sport kindlustab endorfiinide taseme tõusu kehas ja nii on positiivne laeng iseenesest kindlustatud! Terve keha ja vaim on eelduseks heaolule. Ka hea film, raamat, maalimine ja sõprade seltskond etendavad mu elu parimat osa, lisaks armastusele.