OHMYGOSSIP — Helsinki-Vantaa lennuväljale oodatakse praegu suvepuhkusele minejate tõttu suuri järjekordi, edastab Finavia.

Lennujaama haldav firma ärgitab reisijaid tulema juba varakult kohale ja eriti siis, kui lend on varahommikul või pärastlõunal. Kõige suuremad järjekorrad on lennujaamas hommikuti kella kuue ja kaheksa vahel ning pealelõunal kella kahe ja nelja vahel.

Lennujaama on eriti palju rahvas oodata neljapäeval, 23.juunil ning reedel, 24.juunil. Täpsemat infot lennule lubatud esemete kohta leiab Finavia kodulehelt.

Loe lisaks:
Need lennujaamad on vahepeatusena uinaku tegemiseks parimad + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Lennujaamades on igasuguseid erinevaid teenuseid, mida reisijatele pakutakse. Kui mõnes lennujaamas on tegemist ja uurimist palju, siis teises võib jällegi igavusest tühje seinu vaadata. Alljärgnevas leiad kõige huvitavamad ja mugavamad lennujaamad, mida vahepeatuseks valida, vahendab Sleeping In Airports.

Maailma tuntumad luksuslikku esimese klassi lennureisi pakkuvad firmad + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Lennukiga reisimine ei tähenda alati kitsaid toole ja turistiklasse. Esimeses klassis reisimine on hoopistükis teisel tasemel, vähemalt osadel lennufirmadel. Architectural Digest esitleb eksklusiivseid võimalusi üle kogu maailma.

Finnairi tiim annab nõu, kuidas reisimine võimalikult muretult sujuks
OHMYGOSSIP – Finnairi stjuardess ja kapten jagavad reisijatele nippe, kuidas võimalikult mugavalt reisida, kirjutab Iltalehti.