Inga Kallberg sai tuntuks, kui Indrek Leiburi aka Nõia-Intsu pruut. Eksvang Indrek kogus kuulsust saates “Selgeltnägijate tuleproov”,  kus paraku Indrekut eriline edu ei saatnud. Indrek ja Inga olid mõlemad pikka aega töötud ning elasid Inga vanaisa rahakotil, ilmselt oli see üks põhjustest, miks Indrek astus hiljuti üles rabavate ülestunnistustega saates “Tõehetk”, kus stuudios oli teda toetamas ning talle kaasa elamas ka Inga.

Ka seekord tuli Indrekul lahkuda tühjade kätega. Tänaseks on nii Inga, kui Indrek leidnud omale töö – Inga on stripiklubis ettekandja ning Indrek läks Soome katuseid panema. Gossip.ee otsustaski uurida, kuidas neil uutel tööpostidel läheb ning kuidas see on nende omavaheliseid suhteid mõjutanud.

Te asusite mõni aeg tagasi tööle Score Clubisse, kuidas teil seal läheb, kas olete tööga rahul? Tegu on stripiklubiga, kas kliendid tulevad teile ka külge lööma, on olnud mõni intsident?
Olen rahul! Intsidente pole olnud ja kui olekski, siis meil on selleks turvatöötajad.

Ka Indrek sai viimaks omale töö – ta läks Soome katuseid panema. Kuidas teie suhtute tema töösse, kas see teie suhet segama pole hakanud?
Hästi suhtun, paljud käivad välismaal tööl, kui inimene petab, teeb ta seda niikuinii ja ta leiab alati võimaluse. Ei ole vahet, kas ta siis on kodus või Soomes. Loomulikult pole me enam nii lähedased, aga ma ei hakka ka üle mõtlema, sellega rikub ainult enda närve.

Indrek jäi Tõehekte saates napilt ilma 100 000 kroonist, kuid sellest hoolimata tegi ta nii mitmeidki paljastusi olles väga avameelne ja aus. Kelle otsus oli sinna saatesse minna ning kas Te kahetsete seda nüüd tagantjärgi?
See oli tema mõte, tema lomulikult ei kahetse, sai ju kuulsust juurde ja inimestele hea mulje jätta. Mulle isisklikult ei meeldi musta pesu teiste ees pesta!

Kas teie ise oleksite valmis osalema „Tõehetke“ saates?
Ei!

“Tõehetkes“ tunnistas Indrek, et ei armasta Ingat ning, et ta on Ingat petnud. Varem on Indrek meedias väitnud, et suhte puhul on oluline, et seks kalpiks. Inga ise on öelnud, et tahtis meest aga sai lapse. Kuidas teie oma suhet näete ja kas arvate, et sellel on tulevikku ka pikemas perspektiivis?
Kõik oleneb sellest, kas Indrek tahab peret ja stabiilsust või naistega mürada, isiklikult arvan, et ta pole suhteks veel valmis – peab sarvi maha jooksma. Südams ta muidugi tahaks naist ja last jne aga samas ta tahab ka teisi õisi noppida nii, et ta peab arvestama sellega, et mõlemat saada on fantaasia. Ta lihtsalt on seikleja.

Tean, et teie vanaisa on teid Indrekuga majanduslikult palju aidanud aga kuidas ta tegelikult teie suhtesse ning Indreku minevikku suhtub?

Enam-vähem suhtub, enamjaolt on mures, mis meist edasi saab.

Kuidas te veedate oma vaba aega, on teil mõni ühine huvi või hobi?
Me teeme tavalisi asju – käime maal näiteks jne.

Kas tänaval koos Idrekuga liikudes tuntakse teid tihti ära, tullakse rääkima, autogrammi küsima? Kas erinevad meediakanalid ja väljaanded pöörduvad tihti teie poole?
Ikka päris hästi tuntakse, minult isiklikult ei taheta autogrammi – pole ju midagi erilist korda saatnud, Indreku eest ei oska rääkida. Viimasel ajal pöördub meedia meie poole harvem, kuid pärast saateid ikka päris sagedasti.

Kas te loete teie kohta kirjutataud artikleid ning kommentaare, kas rohkem on positiivset või negatiivset?

Loeme ikka, algul oli rohkem negatiivset, nüüd juba inimesed on meid tundma õppinud mingil määral ja asi on parem. Hea on ju solvata ja kritiseerida inimesi, keda tegelikult ei tea.

Indrek ise tunnistas, et ta kahatseb, et on oma keha täis täoveerinud, kas ka teid häirib see või te võtate Indrekut nii nagu ta on?

Ma ei näegi neid tatoveeringuid tal, ma olen nii ära harjunud.

Lõpetuseks küsin millised on teie plaanid suveks?

Ei tea veel, eks ikka töö-töö-töö. Hooaeg on tulemas ja Indrekul samuti ehitusel palju tegemist.

[ot-gallery url=”gallery/inga-kallberg-aka-n%c3%b5ia-intsu-pruut-arvan-et-indrek-pole-suhteks-valmis-peab-veel-sarvi-maha-jooksma”]