“Kui filmides kasutatakse tihti kunstpisaraid, siis minul läksid silmad märjaks kuidagi iseenesest. Olin nii emotsionaalne, et ühtegi kunstpisarat polnud vaja,” räägib muusikalitäht Hanna-Liina Võsa Õhtulehele oma esimesest filmikogemusest USA telekanali NBC sarjas “Law and Order: Special Victims Unit”, kus üks tema partneritest oli ei keegi muu kui filmidiiva Sharon Stone.

Filmi jõudis Hanna-Liina Võsa eelkõige tänu oma Ameerika agendile, kes muusikalides tuntust kogunud noore naise casting’ule saatis. “Olin just juhuslikult samal ajal Ameerikas New Yorgis, kui sinna osasse näitlejaid otsiti. See oli seda tüüpi casting, kus polnud võimalik aru saada, mitu inimest selle rolli peale pürib, kuna igaühel oli oma kindel aeg,” selgitab Hanna-Liina.

Kui seni oli Hanna-Liina mõningaid suuri filmistaare vaid kaugemalt näinud, siis Sharon Stone’iga sai ta kahenädalase võtteperioodi jooksul enda sõnul väga lähedalt tuttavaks ja lisab, et just Sharon oli talle võtteplatsil kõige suuremaks abiks ja õpetajaks.

Loe lisaks:
Hanna-Liina Võsa sai USA telekanali NBC sarjas külalisnäitlejana osa SIIT