Aina populaarsust koguvas Facebook´is pajatab pühapäeval napilt finaalist välja jäänud Tauri Tallermaa, et ta juba igatseb oma laulupartnerit Merlyn Uusküla.

“Juba igatsen oma laulupartnerit Merkat, õpetaja Susani ja “teiseks koduks” saanud WAF-kooli … Kuigi oma kalli, kuid veidi kurva abikaasaga on ka mõnus koos kodus olla … :))),” kirjutab Tauri Tallermaa ning fännide päringu peale, miks just kurva abikaasaga, kostab laulutäht:

“Eks ta ikka sellepärast kurb, et eile läks nii nagu läks. Aga üldiselt läks ju hästi kõik see 1,5 kuud. Nüüd tuleb “vana” eluga jälle ära harjuda. Nii võrd kui võrd üldse üks “vana” enam vana on … :) Aga kevad paistab tõesti varsti päris kevadeks muutuma!”

Taurit “Laulud tähtedega” saate jooksul aidanud Susan Lilleväli lohutab: “Taurike, nagu seda ennegi olen öelnud te olite vääääga väääga tublid ja ma olen küll väga uhke, et sain teiega koos see 1,5 kuud veeta ja ikka seesama – ega see elulise tähtsusega üritus ei olnud :)! Tervitused Marikale ja naeratus suule KOHE :)!!!”

Samuti saates osalenud Kirsti Valdstein-Timmer teab, et saatest lahkumise ja n-ö igapäeva elu tempoga harjumine võtab aega.  “Taurikene, ma tean mida Sa tunned!” kirjutab Kirsti.  “Kõige kurvem ongi see “tempo vahetus”, ega ma muidu teid seal WAFis külastamas käinud. See vana eluga kohanemine võtab aega ja mitte vähe, aga kahe nädalaga on kõik juba ok, usu mind! Marikale laula Tuulevaiksel ööl, toob kurvale näole lisaks ka pisarad silma :-) Ole tubli ja küll on lahe, et selline saade on, muidu poleks nii lahedat sõpruskonda tekkinud.”