OHMYGOSSIP — Soomes moeloojana tuntud Teuvo Loman räägib ajakirjas Anna, millised tagajärjed olid sellel, kui ta läks 16-aastaselt koos tundmatu mehega sõitma, et kogeda hellust.

Teuvo Lomani, 53, elu pole olnud kerge. Mees räägib ajakirjale Anna antud intervjuus, kuidas enesetapukatse ja ema surm noorena olid rasked sündmused, samuti väärtusetuse tunne, mis tuli seoses vägistamisega. Loman langes jõhkra teo ohvriks 16-aastaselt elades lastekodus. Sinna pandi ta pärast ema surma, kui ükski sugulane ei tahtnud teda enda juurde võtta.

Lastekodu ümber tiirutas autosid, milles olnud täiskasvanud mehed otsisid seltskonda. Korra läks Loman ühe toredana tundunud mehega kaasa. Sõit lõppes sellega, et mees vägistas Lomani.

Juhtunu tulemusel tehti Lomanile haiglas 12 õmblust. Loman koges, et ta ei saanud abi isegi politseilt.

Ema surm, sugulaste käitumine ja politsei halvakspanu viisid kokkuvõttes selleni, et tundsin end täiesti väärtusetuna, kurtis Loman.

Vaata lisaks:
Pihinurk: Mees hoidis mind luku taga, vägistas ja peksis
OHMYGOSSIP – Seekord räägib teile oma loo naine, kelle mees peale pulmi muutus — hakkas teda peksma ja kohtlema nagu kumminukku.  Kaidi lugu sai alguse esimesest armumisest 16- aastaselt.

Kuhu pöörduda, kui ise oma murega enam hakkama ei saa?
“Kriisid on mõnes mõttes loomulikud. See on aeg, kus tuleb kokku hoida. Kriis ei ole katastroof, vaid see aeg ja koht, kus tuleb elule värske pilk heita,” räägib geštaltpsühhoterapeut Katrin Rosental ajakirjas Pere&Kodu.

Kleer Maibaum: Keisrilõige on nagu vägistamine!
OHMYGOSSIP – Näitlejanna Kleer Maibaum-Vihmar (38) on kogenud kolme täiesti erinevat sünnitust — tema esimene laps Luise Mathilde (9) tuli ilmale keisrilõikega, Paul Samuel (5) loomulikul teel ning pesamuna Ada-Iida (1) sündis hoopiski kodus.

Avafoto: Teuvo Loman (Väljavõte Iltalehti veebist)