Eesti värskele karikavõitjale body-fitnessis Kati Grabbile (22) meeldib ennast raskustega piitsutada. Vasalemma kandist pärit tüdruku kinnisidee on treenitud keha. “Vaatasin telekast body-fitnessi võistlustel esinevat Laura Reinsalut alias Rosinat ja tahtsin ka endale sellist keha. Kui ma olen endale püstitanud eesmärgi, siis pean selle saavutama!”

Kati võitis aprillis esikoha body-fitnessis Eesti XXV karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis. See on atleetvõimlemise ala, kus tuleb näidata oma lihaseid, võttes erinevaid asendeid 11,5 sentimeetri kõrgustel kontsadel. Päev pärast võitu, 18. aprillil tähistas neiu oma 22. sünnipäeva. Varem on Kati tegelenud ratsutamise ja kergejõustikuga. “Ma ei oska ilma spordita elada. Minu jaoks on piin treening vahele jätta. Seetõttu ei meeldi mulle üldse haige olla,” räägib Kati Grabbi Kroonikale.

Sügisel loodab Kati Lauraga vastamisi minna Innar Mardo Memoriaalil: “Laura on Sparta klubis, mina olen ühes klubis (Reval Sport – toim.) koos Ott Kiivikasega. Mu eeskuju on Oti abikaasa Natalja Nazarenko-Kiivikas, kes on mind palju aidanud nii võistlusriiete kui ka oma kogemustega.”