4. juunil jõuab raamatupoodidesse laulja Dave Bentoni emotsionaalne raamat õnnest ja ebaõnnest, armastusest ja vihast, võidust ja kaotusest.

Tõuke raamatu avaldamiseks sai Dave Benton oma emalt, kes enne siit ilmast lahkumist veenis poega raamatut lõpuni kirjutama.

?”Lõpuks olen ma õnnelik,”? ütleb Dave Benton, kelle tee eneseleidmiseni on olnud käänuline. Alates värvikast lapsepõlvest lasterikkas peres Kariibi mere väikesaarel Arubal, kuni õnneotsinguteni Euroopas emamaal Hollandis. Esimene abielu kiskus algusest peale viltu, aga katoliikliku kasvatuse saanud mees pingutas pere nimel aastaid, kuni põgenes Norrasse, et oma lauljakarjäärile uus alus panna. Kaotanud usu iseendasse ja kõigevägevamasse, mängis elu aga talle ette lahenduse.

Autori soovil ilmub tema inglise keeles kirjutatud raamat esmalt eestikeelses tõlkes. Dave Benton ütleb oma raamatu avasõnas: ?”Ma soovin, et kõik, kes seda raamatut loevad, mõistaksid üht – kõrgusi vallutab ja eesmärgini jõuab vaid see, kes usub. Teisiti ei ole võimalik.?”

Dave Benton tähistab raamatu ilmumist kontserdiga “Klassikalised armastuslaulud“, mis toimub 4. juunil Tallinnas Nokia Kontserdimajas.

[ot-gallery url=”gallery/dave-benton-kirjutas-raamatu”]